18 / 04 / 2024

Orhangazi Kent Meydanı projesi ne durumda

Orhangazi Kent Meydanı projesi ne durumda

16 bin metrekarelik arsanın kamulaştırma işlemi ile ilgili en önemli adım atıldı. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, 16 bin metrekarelik arsanın 9 milyon 26 bin liraya kamulaştırılacağını söyledi.

Orhangazi kent meydanı onaylandı!

Büyükşehir onayı Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılan ve yerine kent meydanı yapılması planlanan Marmarabirlik arsası ile ilgili plan değişikliği Büyükşehir Belediyesi'nde oyçokluğu ile kabul edildi.

Sincan'a 10 futbol sahası büyüklüğünde kent meydanı inşa edilecek!

İlçeye 90 dönümlük dev bir meydan kazandıracaklarının müjdesini veren Sincan Belediye Başkanı Tuna, "Central Park gibi olacak" dedi. Son yıllarda büyük bir dönüşüm geçiren Sincan'da dev bir kent meydanı inşa edilecek.

Seyhan Kent Meydanı Projesi'nin içerisine inşaat ruhsatı verildi!

Adana Seyhan Belediyesi'nin Balıkçılar Pazarı civarına yapmayı planladığı kent meydanı projesinin tam göbeğine inşaat ruhsatı verdiği ortaya çıkı. İnşaat ruhsatı verilmesi projenin ne şekilde gerçekleşeceği konusunda şüpheye yol açtı.

Seyhan Kent Meydanı projesinde son durum ne?

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent meydanı konusunda çalışmaların devam bakan Sarı'ya teşekkür ettiğini bu projeyi hayata geçirmek için gerekirse Balıkçılar Pazarı'nda yatacağını söyledi.

Yakup Gülcan: Bayraklı'nın kent meydanına ihtiyacı var!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

Osmangazi Kent Meydanı'ndaki dönüşümde son durum!

'Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi' için 2016 yılı sonuna kadar bölgedeki tüm kamulaştırmaları tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başkan Dündar, herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturacaklarını belirtti.

Şile Kent Meydanı için yapılan yıkımlar tamamlandı!

Şile Kültür Merkezi, Şile Spor Merkezi, ve Tarihi Kumbaba Moteli Restorasyonunun ardından Şile Liman Yenileme ve rekreasyon projesi, Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ile Ağva Sahil Yenileme projeleri start aldı.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi için çalışmalar başladı!

Şile’nin yeni, modern bir görünümüne sahip olmasını ve ulaşım kolaylığını sağlayacak “Yeni Kent Meydanı ve Katlı Otopark” projesi için çalışmalar başladı.

Mahmut Çelikcan: Hedefimiz Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, kentsel dönüşüm konusunda halkına verdiği sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtip hedefinin Yüreğir'e kent meydanı kazandırmak olduğunu söyledi.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Kent Meydanı, katlı otopark projesi dualar ve kesilen kurbanlar ile başladı. Sandıklı Belediye meydanında vatandaşların ve araçların inşaat alanından etkilenmemeleri için çevre düzenlemesi yapılarak inşaat alanının etrafı perde saçlar ile çevrildi.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Sandıklı'da bir milat olacak olan “Kent Meydanı” projesinin inşaatı başlıyor, projenin içinde; 3 Katlı yeraltı otoparkı, 3 katlı işyerleri, kafeler, restaurantlar, çay bahçelerinden oluşan sosyal tesis de yer alacak...

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Orhangazi Kent Meydanı projesi ne durumda Haberi

Orhangazi Kent Meydanı projesi ne durumda


Orhangazi’de Kent Meydanı olarak planlanan Marmarabirlik’e ait gemlik Caddesi üzerindeki 16 bin metrekarelik arsanın kamulaştırma işlemi ile ilgili en önemli adım atıldı. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, 16 bin metrekarelik arsanın 9 milyon 26 bin liraya kamulaştırılacağını söyledi.

Marmarabirlik Genel Başkanı Hidamet Asa ile birlikte Kamulaştırma Dairesi Başkanlığı yetkililerinin yaptıkları görüşme neticesinde ön protokol imzalandı. Buna göre Büyükşehir Belediyesi ile Marmarabirlik tarafları arasında oluşturulacak olan ekipler kamulaştırma çalışmalarını sürdürecek. Orhangazi’de uzun zamandır çözüm bekleyen arsa satışı ile ilgili yapılan görüşmeler neticesinde ise taraftalar kamulaştırma bedelini 9 milyon 26 bin lira olarak belirledi. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, 2942 sayılı kamulaştırma kanunu çerçevesinde yaptıkları görüşmeler neticesinde birliğe ait Orhangazi’deki 16 bin metrekarelik arsanın 9 milyon 26 bin liraya kamulaştırılma kararı alındığını söyledi. Asa,...