25 / 04 / 2024

Orka Grup Damat

Orka Grup Damat

Erkek modasına yön veren, Damat Tween ve D’S Damat markalarının yaratıcısı Orka Group, kendi bünyesindeki 100’üncü D’S Damat mağazasını Trump Towers İstanbul’da açtı

Orka Holding yıl sonuna kadar 420 mağazaya ulaşacak!

Erkek giyim markaları Damat, Tween ve D’S Damat ile yurt dışında atağa geçen Orka Holding, yıl sonuna kadar 420 mağaza sayısına ulaşacak.

Damat Tween ve D'S Damat İstanbul Havalimanı'nda yerini aldı!

Orka Holding, Nisan ayının başında İstanbul Yeni Havalimanı'nda Damat Tween ve D'S Damat mağazaları ile yerini aldı.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Orka Holding 2018'de mağaza sayısını 450'ye yükseltecek!

Damat, Tween ve D'S Damat markalarını bünyesinde barındıran Orka Holding 2018 yılında mağaza sayısını 450'ye yükseltecek..

Orka Holding, Amman'ın en büyük mağazasını açtı!

Orka Holding'den yapılan açıklamaya göre, yurt dışındaki mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyen Orka Holding, Ürdün'ün başkenti Amman’da Damat, Tween ve D'S Damat mağazasını açtı.

Orka Holding, İtalya’da 9 günde 9 mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, Türkiye’den çıkan küresel moda devi olma hedefine emin adımlarla yaklaşıyor.

Orka Holding yurt dışında 11 yeni mağaza açtı!

Damat, Tween, D’S Damat markalarının sahibi Orka Holding, yurt dışında 11 yeni mağaza açtı. Şirket, aralarında İtalya, Çin, İran ve Avustralya gibi ülkelerin olduğu 7 büyük pazara ilk kez girdi.

Damat-Tween mağazası Abdi İpekçi Caddesi’ne taşındı!

ORKA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, uzun süredir Nişantaşı'nda hizmet veren erkek giyim markası Damat-Tween’in mağazasını Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ne taşıdı.

Orka Holding'den İstiklal Caddesi'ne Tween mağazası!

D’S Damat mağazasıyla İstiklal Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Orka Holding, ikinci mağazayı açacak. Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “Nisan sonu veya Mayıs başında Tween mağazası açacağız” dedi.

Orka Holding, İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı!

Yıla hızlı başlayan moda perakendesinin önde gelen firmalarından Orka Holding, Damat, Tween ve D’S Damat markaları ile yılın ilk günlerinde İran, Irak ve Ürdün’de beş mağaza açtı.

Orka Holding Giresun’da 2. üretim tesisini faaliyete geçirdi!

Damat, Tween ve D’S Damat’ı bünyesinde barındıran Orka Holding, 2005 yılında ilk fabrikasını açtığı Giresun’da ikinci üretim tesisini 25 milyon TL’lik yatırım ile hayata geçirdi.

Orka Life Rezidans iletişim bilgileri!

Orka Group, Kavan İnşaat ve Mamik Grup tarafından hayata geçirilen Orka Life Rezidans projesinde daireler deniz, orman ve havuz manzarasına sahip. İşte Orka Life Rezidans iletişim bilgileri...

Kocaeli Orka Life Rezidans' da daireler 275 bin TL' den başlıyor!

Orka Group, Kavan İnşaat ve Mamik Grup tarafından hayata geçirilen Kocaeli Orka Life Rezidans projesinde toplam 138 adet daire bulunuyor. Proje 16 blok şeklinde yükseliyor. Kocaeli Orka Life Rezidans' da daireler 275 bin TL' den başlıyor.

Orka Grup Damat Haberi

Orka Grup Damat

Erkek giyiminde dünya markası haline gelen D’S Damat, yakın zamanda Sivas, Adapazarı, Adana, İzmir, Tarsus ve Romanya’da mağaza açan Orka Group, bu yıl için koyduğu yüzde 34 büyüme hedefine de çok yaklaştı. Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, “Mağazalarımızın tasarımını da yeniliyoruz. Yeni mağazalarımızın konsepti müşteriyi yormayacak, her zevke hitap edecek şekilde. D’S Damat mağazalarında spor ürünler için ayrı, smokinler için ayrı bölüm ve her bir ürün gamı için ayrı bölümler oluşturuldu. Işığın dozu bile özel lüksmetre ile en uygun seviyeye ayarlandı” dedi.


Haftada 1 mağaza açarız


Damat Tween markalarıyla dünya moda başkentlerinde, D’S Damat markasıyla da yurtiçi ve yakın coğrafyalarda büyümeyi sürdüreceklerini söyleyen Orakçıoğlu şunları söyledi: “5 yıllık büyüme stratejimizi oluşturduk. Her ülkeye en az 5 mağazayla girme planları...