29 / 03 / 2024

orka

orka

ORKA, yılda 48.000 adedi aşan üretimini, İstanbul Zeytinburnu'nda 8000 m2 kapalı alandaki fabrikasında TSE standartlarında 1. sınıf hammadde kullanarak, en son teknoloji en son teknoloji ürünü sistemlerinde, uzman 100'ü aşkın kalifiye eleman ile gerçekleş

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Koray GYO'nun Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar?

Koray GYO Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Orka Erikli Evleri Projesi'nin değeri ne kadar oldu? İşte Orka Erikli Evleri Projesi 2022 yarıyıl değer tablosu...

Koray GYO'nun iştirakları birleşti!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının tamamına sahip olduğu iştirakları Orka Yapı Taah. ve Tic. A.Ş.(Devralan) ve Göktürk 218 Yapı A.Ş. (Devrolan) Orka Yapı Taah. ve Tic. A.Ş. altında birleşti.

Koray GYO'dan Göktürk 218 Yapı ve Orka Yapı açıklaması! 

Koray GYO, Göktürk 218 Yapı'nın satın alım işlemlerine ilişkin ve Orka Yapı'nın hisselerinin alımına ilişkin açıklama yaptı. 

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Soner Babur tarafından kuruldu.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

AVM’lerin ışığının yanması lazım!

Orka Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM’lerin ışığının yanması lazım. Sektör olarak en çok zorlandığımız şey, iş yapamadığımız yerlerden çıkamıyoruz" dedi.

Perakendecilerden yüzde 50 kira indirimi ya da ciro bazlı kira talebi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, ürün kanallarındaki değişikliği vurgualayarak AVM'lerde ortak bir genel gider standardı olmadığını kaydetti.

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Cadde konseptli projelere talep artıyor!

Pandemi nedeniyle açık alanların tercih edilmesi, caddelerin popülerliğini artırdı. KFC'den Orka'ya pek çok şirket, caddelerdeki mağaza sayısını artırmak için harekete geçti. Açık alanlı AVM'ler tercih sebebi olurken, yeni konut projelerinde de cadde konseptli yatırımlar öne çıkmaya başladı.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

orka Haberi

orka

Tarihi ve turistik yörelerin isimlerini taşıyan, 300'ü aşkın ölçü ve renk alternatifleri ile 60'ın üzerindeki ORKA modelinin tamamı Endüstriyel Tasarım Tescil Belgesi'ne sahip. Yurtdışında tüm Türkiye'de yapı marketler ve 200'ü geçen bayisi ile tüketiciye ulaşan ORKA, 15 yıldır sadece banyo mobilyası üretiyor.


10 YILI AŞKIN ÜRETİM


İstanbul merkezinde 10 yılı aşkın süredir üretim yapan ORKA, ürettiği banyo mobilyalarını 200'ü aşkın yetkili bayisi ile tüketicilere ulaştırırken dünyanın birçok ülkesine de doğrudan satış yapıyor.