20 / 04 / 2024

orkide Ahmet Küçükbay

orkide Ahmet Küçükbay

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladıkları iddiasıyla aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay'ın da bulunduğu bazı iş adamları gözaltına alındı.

Emekli maaşı alanlar aman dikkat! Emekli aylığınız iptal olabilir!

Habertürk gazetesinden Ahmet Kıvanç, sahte sigorta yaptıranları bekleyen tehlikeleri kaleme aldı. İşte Emekli maaşı alan vatandaşları yakından ilgilendiren o detaylar...

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 

Milyonlarca çalışanın merak ettiği konulardan biri olan ''iş yerinin taşınması halinde kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçilerin merak ettiği soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Vineet Kashyap kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Vineet Kashyap kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

İmka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç ve Kadir Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Eymak Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymak Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Köse tarafından kuruldu.

Meer Group İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meer Group İnşaat Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Kılıç ve Hilal Mecidoğlu ortaklığında kuruldu.

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

orkide Ahmet Küçükbay Haberi

orkide Ahmet Küçükbay


İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgüte finansal destek sağladıkları iddiasıyla aralarında Küçükbay Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay'ın da bulunduğu bazı iş adamları gözaltına alındı.


Orkide ve Ekiz'in bağlı olduğu Küçükbay Grup, Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlıyordu.



AA



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Darbe girişimin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.. İzmir genelinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ'ye yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonun İstanbul ayağında İzmir'in önde gelen iş adamlarından, Orkide Yağları'nın sahibi, Küçükbay Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Küçükbay da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Küçükbay ile birlikte 5 kişi daha gözaltına alındığı öğrenildi.




İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ve...