26 / 04 / 2024

orkun group 3. havalimanı şoför

orkun group 3. havalimanı şoför

GEÇTİĞİMİZ günlerde, bankalarla 4.5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı için çalışmalar hızlandı. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu.

Orkun Group'un acı günü! Şükrü Karadeniz vefat etti!

Orkun Group'un kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz'in babası Şükrü Karadeniz vefat etti. Orkun Group ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Tui Group 3 otelini sattı, 7 yeni otel açacak!

Dünyanın en büyük turizm grubu olan TUI, ilk çeyrek toplantısından mali verilerini açıklamakla kalmadı Rui markasındaki 3 otelini de sattığını basın ile paylaştı. 

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

Orkun Group'un acı günü! Akın Sevim vefat etti!

İGA 3. Havaalanı Altyapı Direktörü Ersan Sevim'in babası Akın Sevim vefat etti. Orkun Group başsağlı ilanı yayınladı.

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Ada 34 Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada 34 Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Battal, Lokman Şakar, Salih Yıldız ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kartal, Atalar Mahallesi, Köroğlu Caddesi'nde kuruldu.

Nejim Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nejim Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Necmiddin Parlar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

New York Sony Building binası 1.3 milyar dolara satıldı!

New York'un Manhattan bölgesinde bulunan simge binalarından biri olan Sony Building binası Suudi holdingi Olayan Group ile İngiliz şirketi Chelsfield tarafından satın alındı. 1.3 milyar dolara satılan bina Madison Bulvarı üzerinde konumlanıyor.

Megapol Group'tan İzmir'e 800 milyon TL'lik yatırım!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

YDA Group 5 yılda 7.2 milyar dolarlık inşaat yapacak!

YDA Group’un Başkanı Hüseyin Aslan, “2 milyar dolarlık 4 şehir hastanesi ve 2.1 milyar dolarlık da diğer altyapı taahhüt işleri, ayrıca 3 milyar doları aşan kendi gayrimenkul geliştirme projelerimizle 5 yılda 7 milyar doları aşan iş bitireceğiz” dedi.

orkun group 3. havalimanı şoför Haberi

orkun group 3. havalimanı şoför

Dev proje bölgesinde ağırlıklı olarak hafriyat çalışmaları sürdürülüyor. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu. İlanda, verilecek ücret için ‘dolgun ücret’ ifadesi kullanılerken, sigorta ve yatacak yer imkânı da sağlanacağı kaydedildi. 



İlanda, şoför yanı sıra insan kaynakları uzmanı, C sınıfı İş Sağlığı Güvenliği uzmanı ve muhasebe elemanı da alınacağı belirtili. Cengiz-Kolin-Limak-Kalyon-Mapa’nın üstelendiği 3. Havalimanı proje bölgesinde çalışacak şoför bulunamadığı için Vietnam’dan şoför getirildiği belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz temmuz ayında proje bölgesinde yaptığı incelemeler sırasında konuya değinmişti. Erdoğan konuşmasında; başvuran olmadığı için 3. Havalimanı şantiyesinde Vietnam’dan şoför getirtildiğini, sigortası, sendikası ve bütün sosyal güvenceleri olduğu halde buraya başvurulmadığını sonra da ‘işsizim’ diye dolaşıldığını...