25 / 04 / 2024

Orman ve Su İşleri Bakanı

Orman ve Su İşleri Bakanı

Orman Bakanı Veysel Eroğlu sahurda geldiği Uşak’taki programında 4 tesisin temelini attı 2 tesisi hizmete açtı. Vatandaşlarla birlikte sahur yapan Eroğlu, 18 yeni proje sözü verdi

Kanal Edirne Projesi'nde çalışmalar ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanal Edirne Projesi'ne ilişkin "Baypas kanalıyla Meriç Nehri'ni taşkınlara karşı rahatlatmış olacağız" dedi.

İzmir Kınık'taki Yaylakent Köprüsü bakıma alındı!

Kınık'ta yağışta hasar gören ve yıkılma tehlikesi bulunan köprünün yeniden yapımına Bakan Eroğlu'nun talimatıyla başlandı. Şiddetli yağış sebebiyle ayakları hasar gören ve yıkılma riski bulunan Yaylakent Köprüsü'nün yeniden inşasına başlandı

Aydın Gökbel Barajı'nda çalışmalar sürüyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bazı tesislerin temelini atmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Aydın’da Gökbel Barajı’nda incelemelerde bulundu.

EGEGEP, 2019 yılı sonuna kadar bitecek!

Veysel Eroğlu, Ege bölgesi için "EGEGEP" adıyla devasa bir proje hazırladıklarını belirterek, "Yaklaşık 25 milyar liralık bir yatırım. 2019 yılı sonuna kadar bitecek. Burada bin 644 projeyi ikmal edileceğiz" dedi.

Demirözü Sulama Projesi ekonomiye katkı sağlayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Demirözü Sulama Projesi'nde fiziki gerçekleşme oranının yüzde 94'e ulaştığını, proje tamamlandığında ekonomiye yılda 54 milyon lira katkı sağlanacağını bildirdi.

Burdur'da 15 tesisin temel atma töreni gerçekleşti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Burdur'da 121 milyon lira maliyetli 15 tesisin temeli atma töreni ve 41 milyon maliyetli 18 tesisin de açılışını yaptı.

Akdeniz Bölgesi'ne GEP yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Güneydoğu'daki GAP gibi Akdeniz Bölgesi için de GEP Projesi hazırladıklarını belirtti

Balıkesir yeni projelerle geliştirilecek!

Balıkesir'de Büyükşehir Belediyesi'nin projelerine hayran kaldığını belirten Bakan Eroğlu, "Biz de gerekli destekleri vereceğiz. Gerçekleşecek yeni projeler ile Balıkesir'i şaha kaldıracağız" dedi.

Balıkesir'de 20 tesisin açılış ve temel atma töreni gerçekleşti!

Balıkesir’de 20 tesisin açılış ve temel atma törenine katılan Bakan Veysel Eroğlu, vatandaşları provokasyonlara karşı uyardı. Eroğlu, “Son terörist etkisiz hale gelinceye kadar operasyonlar sürecek” dedi

Dalaman Göcek koyları kiralanacak mı?

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Dalaman-Göcek koylarının usulsüz kiralandığı gerekçesiyle, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından cevaplanması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.

Bursa'yı dev yatırımlarla geleceğe hazırlıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 16 milyar lirayı bulan projelerle Bursa'yı geleceğe hazırladıklarını belirterek, Uludağ'dan sulama tesislerine kadar pek çok alanda dev projeler gerçekleştireceklerini kaydetti.

Bakan Eroğlu'ndan taşkın uyarısı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Kar erimeleriyle bahar aylarında taşkınlar olabilir. Teyakkuz halindeyiz. İnşallah can ve mal kaybı olmadan, bu seneyi atlatmayı planlıyoruz" dedi.

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Dilovası'na arıtma tesisi yapılacak!

Sanayisi ve hava kirliliği ile sürekli gündeme gelen Dilovası'na İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşa edilecek. 2016 yılında tamamlanması planlanan Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi, 40 bin m3/gün kapasiteli olacak.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Kanal İstanbul uyarısı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili, Terkos Gölü ile Sazlıdere Barajı’nın devre dışı bırakılacağını belirterek İstanbul’un susuz kalabileceği uyarısı yaptı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yeniden inşa çalışmalarına destek!

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Diyarbakır'ın Sur ve Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen yeniden inşa çalışmalarına destek verdiği bildirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın yaptığı 151 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hizmete sokulan 151 tesisin açılışı Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Orman ve Su İşleri'nin Van yerleşkesi için kamulaştırma!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Van Yeni Yerleşkesi İnşaatı İşi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan 14 yılda 138 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, Türkiye'nin geleceğine yönelik projelerle son 14 yılda 138 milyar liralık yatırım gerçekleştirildi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan MHB İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından MHB Mühendislik Müşavirlik İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Akgür İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Akgür İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı toplu açılış töreni düzenlendi!

Davutoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yapımı tamamlanan Türkiye genelindeki toplam 175 eserin açılışı için Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törene katıldı.

Artvin Barajı ve HES Projesi'nde su tutma işlemi başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Çoruh Nehri üzerinde yapımı tamamlanan Artvin Barajı ve HES Projesi'nde su tutma işlemine başlandığını bildirdi.

Orman ve su işleri uzmanlığı yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Orman ve su işleri uzmanlığı yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 4 Haziran 2015 tarihinde 29376 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yapılan değişiklikler...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Dream of Phaselis Oteli tahsisini iptal etti!

'Dream of Phaselis' için Antalya'da Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Milli Parkı etkileşim sahası 180 dönüm alan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tahsis gerçekleştirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Haberi

Orman ve Su İşleri Bakanı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak Belediyesi'nce düzenlenen sahur programında toplu açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Taşyaran Vadisi'ni Tabiat Parkı ilan eden Bakan Eroğlu, yatırım protokolünü imzaladı. Bakan Eroğlu'nu, Uşak Valiliği önünde Vali Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ve daire müdürleri karşıladı.


120 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Bakan Eroğlu, Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaretinin ardından düzenlediği basın toplantısında, Uşak'a 18 proje sözü vererek, Uşakİzmir Karayolu üzerinde Yenişehir Köyü civarında bulunan Taşyaran Vadisi'ni Tabiat Parkı İlan ederek, projeyi imzaladı. Türkiye'de bir ilke imza atan Bakan Eroğlu, sahurda bakanlığına bağlı 6 yatırımın temelini atıp açılış yaptı. Valilikteki basın toplantısında gece saatinde herkesi rahatsız ettiğinden...