29 / 03 / 2024

Ormanada Zekeriyaköy yeni kampanya

Ormanada Zekeriyaköy yeni kampanya

Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor. Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor...

Ormanada’da evi kirala, seversen al!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemini başlatıyor. Ormanada’da kendisini nasıl bir yaşam konsepti beklediğini deneyimleme imkanı buluyor...

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Flamingo Zekeriyaköy'de teslimler 18 ay sonra! 

Flamingo Zekeriyaköy projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatına yeni başlanan projede satışların birçoğu tamamlandı. Peki Flamingo Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Helis Foresta Zekeriyaköy geliyor! Yeni proje! 

Helis Foresta Zekeriyaköy projesi için resmen düğmeye basıldı. Peki Helis Foresta Zekeriyaköy projesi nerede? Helis Foresta Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 

Dekar Zekeriyaköy sonbaharda satışta! Yeni proje! 

Dekar Yapı, yeni projesi Dekar Zekeriyaköy için düğmeye bastı. Dekar Zekeriyaköy projesinin Eylül-Ekim aylarında satışa çıkması planlanıyor...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Sarıyer Zekeriyaköy'deki arsasında yeni projesine başlıyor. Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabının yer teslimi yapıldı.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Ormanada Zekeriyaköy'den 'Deneme Sürüşü' fırsatı! 

Ormanada Zekeriyaköy tarafından başlatılan 'Deneme Sürüşü' kampanyasıyla kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse ödenen kira miktarı ve depozito ev fiyatından düşüyor.   

Ormanada Zekeriyaköy'de 'Deneme Sürüşü' kampanyası! 

Ormanada Zekeriyaköy Deneme Sürüşü kampanyasını başlattı. Deneme Sürüşü kampanyasıyla Ormanada'da kirada oturulan ev 12 ay içinde satın alınmaya karar verilirse toplam kira ve depozito ev fiyatından düşülüyor.  

Ahmet Kural Zekeriyaköy'de yeni ev arıyor!

Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evini boşaltma kararı aldı. Ünlü oyuncu yine aynı civarda yeni ev arıyor.

Ormanada Zekeriyaköy yeni kampanya Haberi

Ormanada Zekeriyaköy yeni kampanya

Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor.


Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de,  “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor. Ormanada, kirada oturduğu evi 12 ay sonra almaya karar verenleri, 12 ay boyunca ödediği kiraları evin toplam fiyatından düşerek ev sahibi yapıyor. Böylelikle ev satın almakla kiralamak arasında kararsız kalanlar, “Kanyon Yönetim ve İşletme” ile yönetilen Ormanada’da kendisini nasıl bir yaşam konsepti beklediğini deneyimleme imkanı buluyor.

Özenli Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Özenli tasarımıyla küçük sokakların ve yeşil alanların bir araya geldiği Ormanada, sosyal yaşam ve spor alanları ile canlı bir buluşma noktası olma özelliği taşıyor. Zekeriyaköy’ün cazibe merkezi olmaya başlayan Ormanada’da; Starbucks, Lokanta Farina, MACFit,...