19 / 04 / 2024

örnektepe kayma

örnektepe kayma

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı. Vatandaşlar Demircan'a hasarı söyledi...

Buğday ekimlerinde büyük şok! Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? Çiftçiler bu rakamlara şimdi bakın!

Buğday ekimlerinde bu sezon 20 gün ile 1 ay ileri kayma yaşandı. Peki yurt içi piyasalarda buğday, arpa, mısır fiyatları kaç TL oldu? İşte 25 Kasım 2023 fiyat listesi...

Konya'daki 5 büyüklüğündeki depremin ardından yeni tehlike: Uzmanlar uyardı!

Uzmanlar, Konya depremi sonrası Konya Ovası'nı sınırlayan fayların kayma hızının çok düşük olduğunu belirtip yeni bir tehlikeye karşı uyardı. 

Deprem bölgesindeki 11 ilde ortofoto haritaları devrede: Sınırları değişen mülkiyetlerin yeri belirleniyor! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller için ortofoto haritaları üreterek, hangi mülkiyette nerede, ne derece kayma olduğunu belirlediklerini ifade etti. 

Kandilli Rasathanesinden flaş açıklama! Deprem sonrası 8 metre kayma var!

Kandilli Rasathanesi, Kahramanmaraş merkezli deprem için ilk analizlerini yaptı. En az 5 metrelik atım olduğu açıkladı.

Milletvekili maaşlarına yapılan zam oranı dudak uçuklattı! Tepkiler çığ gibi büyüyor!

2023 yılı itibari ile zammın kaymağını milletvekilleri yiyecek. Milletvekili maaşları 73 bin 379 lira olurken emekli vekillerin maaşı 51 bin 970 lira civarında hesaplandı. Milletvekili maaşlarına yapılan zam oranı sosyal medyada gündem oldu. İşte haberin detayları.

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

İzmir'de temeli kayan binanın arsa sahibinden açıklama!

İzmir'de temel kazısı sırasında yan binada kayma meydana geldi. Yaşanan olaydan sonra açıklama yapan arsa sahibi Necla Kırıntat, kazı sırasında bina temeline çok girildiğini öne sürdü. 

İzmir'de kayma meydana gelen apartmanda çalışmalar başladı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde önceki gece bir apartmanın temelinde kayma meydana geldi. Tahliye edilen apartmanda ölçüm için çalışmalar başladı. 

TOKİ'nin Denizli projesi zeminine uygunsuz iddiası!

TOKİ'nin Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Gümüşler Mahallesi'nde inşa ettiği Karaköy Konutları projesindeki kaba inşaatı bitirilmiş bazı bloklarda kayma olduğu ileri sürüldü. 

Lagom Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagom Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Kaymaç tarafından kuruldu.

Gebze'de tahliye edilen bina için karar bekleniyor!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde temelinde meydana gelen kayma nedeniyle tahliye edilen bina hakkında verilecek karar bekleniyor.

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

örnektepe kayma Haberi

örnektepe kayma

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı.


Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Beyoğlu Belediyesi Baş­kan Vekili Arif Köklü, Başkan Yardımcısı İlhan Turan ve Örnektepe Mahalle Muhtarı Doğan Şentürk de katıldı.


Toplantıda, Boğaziçi Üniversitesi’nin mahalledeki kaymanın devam edip etmediği ve sebeplerini tespit etmek için 2 sondaj çalışması yaptığı, raporlarının bir hafta içerisinde geleceği ve Belediye’nin de 10 gün içerisinde mahalle ile ilgili karar vereceği belirtildi.


Mahalle sakinleri toplantıda otelin sahibi olduğu şirketin hükümet tarafından desteklendiği iddialarını dile getirdi. Firmanın sahiplerini tanımadığını dile ge­tiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, evlerindeki çatlaklara çözüm bekleyen vatandaşları Allah’a havale etti.


AKP'de Örnektepe çatladı

Demircan, “Cenab-ı Allah getiriyor, bu da bir imtihan....