19 / 04 / 2024

örnektepe mahallesi bina kayma

örnektepe mahallesi bina kayma

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı. Vatandaşlar Demircan'a hasarı söyledi...

Rize Dağsu Mahallesi'nde 2 bina tahliye edildi!

Rize'de sağanak yağışın ardından oluşan sel ve heyelanların neden olduğu hasar tespit edilmeye çalışılıyor. Dağsu Mahallesi'ndeki 2 bina tahliye edildi.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Yalova'da 8,6 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

Yalova İcra Dairesi Müdürlüğü Yalova Merkez, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan kargir 7 katlı bina ve arsasını 8 milyon 591 bin 485 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Fatih'te 30 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Binbirdirek Mahallesi'nde yer alan bina 30 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan gayrimenkul için ilk ihale günü 2 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Beyoğlu Örnektepe Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu İlçesi, Örnektepe Mahallesi, 3218 ada, 14 ve 15 parsellerin bir kısımlarına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Örnektepe nazım ve uygulama imar planı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Örnektepe Mahallesi, 1915 ada,1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı 11 Mart'ta askıya çıkarıldı...

Körfez'de vatandaşların şikayet ettiği bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez Güney Mahallesi’nde çöplük halinde bulunan metruk bina şikayetler üzerine yıkıldı.

Mersin'de 5 katlı bina çöktü!

Mersin Mevlana Mahallesi 101067 sokakta yer alan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Türk Kızılayı Ankara Yenimahalle'de bina inşaatı ihale edecek!

Türki Kızılayı Genel Müdürlüğü Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. 

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm planı mecliste!

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'nde 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören bina sayısı ve bölgeye yönelik bir kentsel dönüşüm planı olup olmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kartal Belediyesi'nden çöken bina açıklaması!

Kartal Belediyesi, Kartal Orhantepe Mahallesi Sema Sokak'ta meydana gelen bina çökmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Aydın'da bina çöktü! 2 kişi yaralandı!

Aydın'ın Efeler'e bağlı Umurlu Mahallesi'nde tek katlı bina çöktü. Olay sonucunda 2 kişi yaralandı.  

Rize'de tinercilerin mekanı haline gelen bina yıkıldı!

Rize'nin Piriçelebi Mahallesi'nde bulunan metruk bina belediyeye gelen birçok şikayet üzerine Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yıkıldı.

örnektepe mahallesi bina kayma Haberi

örnektepe mahallesi bina kayma

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı.


Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Beyoğlu Belediyesi Baş­kan Vekili Arif Köklü, Başkan Yardımcısı İlhan Turan ve Örnektepe Mahalle Muhtarı Doğan Şentürk de katıldı.


Toplantıda, Boğaziçi Üniversitesi’nin mahalledeki kaymanın devam edip etmediği ve sebeplerini tespit etmek için 2 sondaj çalışması yaptığı, raporlarının bir hafta içerisinde geleceği ve Belediye’nin de 10 gün içerisinde mahalle ile ilgili karar vereceği belirtildi.


Mahalle sakinleri toplantıda otelin sahibi olduğu şirketin hükümet tarafından desteklendiği iddialarını dile getirdi. Firmanın sahiplerini tanımadığını dile ge­tiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, evlerindeki çatlaklara çözüm bekleyen vatandaşları Allah’a havale etti.


AKP'de Örnektepe çatladı

Demircan, “Cenab-ı Allah getiriyor, bu da bir imtihan....