16 / 04 / 2024

örnektepe mahallesi zemin kayma

örnektepe mahallesi zemin kayma

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı. Vatandaşlar Demircan'a hasarı söyledi...

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Muğla İli Köyceğiz İlçesi Toparlar Mahallesi 313/1 Parselde Yapılacak Toplu Konut Projesi Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Muğla'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Muğla İli Köyceğiz İlçesi Toparlar Mahallesi 313/1 Parselde Yapılacak Toplu Konut Projesi Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması İşi ihalesi 16 Ekim 2019 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Beyoğlu Örnektepe Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu İlçesi, Örnektepe Mahallesi, 3218 ada, 14 ve 15 parsellerin bir kısımlarına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Örnektepe nazım ve uygulama imar planı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Örnektepe Mahallesi, 1915 ada,1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı 11 Mart'ta askıya çıkarıldı...

TOKİ Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde konut yapacak!

TOKİ mülkiyetinde olan İstanbul Bakırköy'e bağlı Şenlik Mahallesi'ndeki arsalar için yeni imar planı hazırlandı. Yeni plana göre zemin+2 katlı binalar yapılabilecek...

Beyoğlu Örnektepe Nazım ve Uygulama İmar Planı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Örnektepe Mahallesi, 1915 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Beyoğlu Örnektepe 1/5000 imar planı askıya çıktı!

Beyoğlu Örnektepe Mahallesi, 3218 ada, 14 ve 15 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Hatay Altınözü'nde zemin iyileştirme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesine bağlı Dokuzdal Mahallesi’nde asfalt çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

E Dört Zemin İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Dört Zemin İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Komar tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Defne Sokak'ta kuruldu.

örnektepe mahallesi zemin kayma Haberi

örnektepe mahallesi zemin kayma

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, önceki akşam Örnektepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Toplantının gündemi, inşa edilen otelin evlerde neden olduğu hasardı.


Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Beyoğlu Belediyesi Baş­kan Vekili Arif Köklü, Başkan Yardımcısı İlhan Turan ve Örnektepe Mahalle Muhtarı Doğan Şentürk de katıldı.


Toplantıda, Boğaziçi Üniversitesi’nin mahalledeki kaymanın devam edip etmediği ve sebeplerini tespit etmek için 2 sondaj çalışması yaptığı, raporlarının bir hafta içerisinde geleceği ve Belediye’nin de 10 gün içerisinde mahalle ile ilgili karar vereceği belirtildi.


Mahalle sakinleri toplantıda otelin sahibi olduğu şirketin hükümet tarafından desteklendiği iddialarını dile getirdi. Firmanın sahiplerini tanımadığını dile ge­tiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, evlerindeki çatlaklara çözüm bekleyen vatandaşları Allah’a havale etti.


AKP'de Örnektepe çatladı

Demircan, “Cenab-ı Allah getiriyor, bu da bir imtihan....