19 / 04 / 2024

ortadoğu inşaat middleist fiyatları

ortadoğu inşaat middleist fiyatları

Şişli'de, şehrin içinde ama karmaşasının dışında konumlandırılan Middleist Projesi; çağdaş mimarisi, peyzajı, sosyal alanları gibi birçok özelliği ile farklılaşıyor.

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Uğur Karaçanta tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Ateş tarafından kuruldu.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

İnşaatta potansiyel Afrika ve Ortadoğu'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nun Ocak 2021 sayısı yayınlandı. Rapora göre; inşaat işlerinde potansiyelin Afrika ve Ortadoğu'da olduğu gözlemlendi.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

2020 Mayıs'ta 399 inşaat şirketi kuruldu!

Türkiye'de mayıs ayında 3 bin 479 şirket ve kooperatif kuruldu. Söz konusu ayda kurulan şirketlerin 399'u inşaat sektöründe yer aldı...

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

ortadoğu inşaat middleist fiyatları Haberi

ortadoğu inşaat middleist fiyatları

Middleist, toplam 182 daireden oluşuyor. Projede, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+2 (dubleks) daire seçenekleri yer alıyor . 

Ortadoğu İnşaat tarafından 30 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen Middleist,, Perpa İş Merkezi'ne 150, Memorial Hastanesi'ne ise 125 metre uzaklıkta yer alıyor. . Geçtiğimiz kasım ayında temelleri atılan ve ilk bloğu tamamlanan projenin 2009 yılının ilk yarısında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul'da yapılan konut projelerinin ağırlıklı olarak şehir merkezinde olduğuna dikkat çeken Ortadoğu Group Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür, "Şişli kentsel dönüşüm süreciyle birlikte dünyanın en modern şehirlerinden biri olma yolundaki İstanbul'un gözde merkezlerinden biri. Şu anda da Şişli civarındaki bölgede konut için yer yok. Middleist, Şişli'de E-5, E-6 bağlantılarına yakın olması nedeniyle tercih edilebilir bir nokta"...