23 / 04 / 2024

ortadoğu şişli middleist projesi

ortadoğu şişli middleist projesi

İnşaat sektöründe 27 yıldır hizmet veren Ortadoğu Group, Rize'nin Güneysu ilçesinde yaptığı kültür merkezi sayesinde Özbekistan ve Hindistan'da müteahhitlik işleri almaya başladı. Ortadoğu, Şişli'ye de Middleist projesi yapıyor

Şişli'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 dükkan!

İstanbul 10. Satış Memurluğu, Şişli İlçesi, Halaskargazi Mahallesi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 6 milyon 520 bin TL olarak belirlendi.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Innovia Arifiye'deki yurt binası 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi'nde hayata geçirdiği Innovia Arifiye projesindeki 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını, Ortadoğu Enerji'ye KDV hariç 111 milyon TL bedel karşılığında sattı...

Hasan Arslan: Çiğli'yi denizle buluşturacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Arslan, "Yeni gelişen bir bölge olarak birçok farklı sektördeki yatırımcıyı Çiğli'ye bekliyoruz. SİT alanı olduğu için 8 yıldır imara kapalı olan Şaşalı ile Mavişehir'in devamı olan bölge de imara açıldı. Çiğli'yi denizle buluşturmuş olacağız" diyor.

Başak Dizer'in Şişli'deki mekanı taşınacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

Ortadoğu’nun en iyisi yine Tabanlıoğlu oldu!

Ortadoğu’da tasarım yapan mimarların mesleki başarılarının ve bölgede son dönemde gerçekleşen binaların değerlendirildiği, bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Ortadoğu Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu.

Şişli Belediyesi'nden riskli binayla ilgili açıklama!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katındaki bakkalda bir kolonda meydana gelen çatlak sonucunda çökme tehlikesi bulunduğu için tahliye edilen bina ile ilgili Şişli Belediyesi'nden açıklama geldi.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Ortadoğu Grup'tan dev indirim kampanyasına dev destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyası Ortadoğu Grup'tan dev destek geldi...

Avrupa yakasında en çok kiracı Şişli'de!

2018'in ilk 6 ayında, İstanbul’da toplam 272 bin 74 taşınma hareketi gözlenirken, en çok kiracının yüzde 62 ile Şişli’de bulunduğu belirtildi.

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern Evleri projesi için ön talepler toplanıyor. Ortadoğu Resim Modern teslim tarihi ne zaman?

Ortadoğu Grup'tan Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası!

İnşaat sektöründe 36 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Resim İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerinde, başlattığı kampanyalarla ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

ortadoğu şişli middleist projesi Haberi

ortadoğu şişli middleist projesi

Bugüne kadar daha çok İstanbul'un Şişli ilçesindeki gayrimenkul projeleriyle adını duyuran Ortadoğu Group, Rize'nin Geneysu ilçesinde yaptığı kültür merkezinin referans kabul edilmesiyle yurtdışına da açıldı. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te Azerbaycan Kültür Merkezi restorasyonunu üstlenen Group, Hindistan'da da kültür merkezi inşaa edecek.

Perpa işmerkezinin arkasında, kendi yaptıkları Memorial Hastanesi'nin yanıbaşındaki arsa üzerinde yapacakları Middleist isimli proje hakkında konuştuğumuz Ortadoğu Group 'un Genel Koordinatörü Mehmet Gür, bugüne kadar yaptıkları projelerin birbiri için referans teşkil ettiğini söyledi. Özbekistan'da 105 daireden oluşan Özbek ve Türk mimarisinin sentezi bir projenin müteahhitliğini yaptıklarını bildiren Gür,...