23 / 04 / 2024

ortaköy ev projeleri

ortaköy ev projeleri

İstanbul Avrupa yakasında Ortaköy bölgesinde hayata geçirilen One Ortaköy ve Nest Ortaköy projeleri 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Buse Terim Ortaköy'deki villasının kapılarını açtı!

Ortaköy’de yeni bir villaya taşınan Buse Terim, evini Instyle Home dergisine açtı. Terim, “Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm." diyor...

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Kaan Tangöze Ortaköy’de aylık 10 bin TL'ye ev kiraladı!

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, eşi Seçkin Piriler’le evliliğini kurtarmak için Ortaköy’de lüks bir ev kiraladı. Tangöze, Boğaz manzaralı daire için aylık 10 bin TL ödeyecek.

Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim?

Say Yapı'nın projesi Yooistanbul Evleri Ortaköy'de ev fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Peki 120 daireden meydana gelen Yooistanbul Ortaköy ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Residence Ortaköy ev fiyatları!

Yooistanbul Residence Ortaköy ev fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiyor. Say Yapı imzasını taşıyan Yooistanbul Residence Ortaköy projesinde daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılıyor...

Ortaköy Yooistanbul ev fiyatları!

Ortaköy Yooistanbul ev fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. 120 adet dairenin yer aldığı Ortaköy Yooistanbul projesinde daireler Aralık 2016 yılında sahiplerine teslim ediliyor...

Yooistanbul Ortaköy satılık ev!

Yooistanbul Ortaköy satılık ev fiyatları 950 bin dolardan başlıyor. 5 katlı 11 blok halinde inşa edilen projede daire teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Ortaköy'de icradan 4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul, Beşiktaş ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde üzerinde ev ve kargir oda bulunan arsa 4 milyon TL'ye ihale edilecek.

1948 yılında Ortaköy'de kagir bir ev 7 bin liraya satılacakmış!

1948 yılında Ortaköy'de 3 katlı, 6 odalı bir ev 171 adet altın parasına, 7 bin liraya satılacakmış. Feneryolu'nda iki dönüm bahçe içinde bir köşk ise 22 bin 500 liraya satılacakmış.

1942 yılında Ortaköy'de 375 metrekare arsa 116 liraya satılacakmış!

Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü'nün 1942 yılında verdiği ilanda İstanbul'un muhtelif semtlerinde ev ve arsalar satılacakmış. Altının 33 lira olduğu yılda Ortaköy'de 375 metrekare arsa 4 altın parasına alınabiliyormuş.

1941 yılında Ortaköy'de 373 metrekare arsa 116 liraya satılacakmış!

1941 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü'nün verdiği ilanda Ortaköy'de ve Turan Caddesi'nde ev ve arsalar satılacakmış. Ortaköy'de 373 metrekare arsa 116 liraya satılacakmış. Firuzağa'da Kadiriler Yokuşu'nda 51 metrekare arsa 51 liraya satılacakmış.

Selenium Ataköy ev fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde yaşama geçirilen Selenium Ataköy ev fiyatları metrekaresi 6 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü yanında konumlanıyor...

ortaköy ev projeleri Haberi

ortaköy ev projeleri


Ortaköy'de yer alan 2 projenin havadan videosu için...