26 / 04 / 2024

Ortaköy Meydanı Projesi

Ortaköy Meydanı Projesi

1991 yılında Ortaköy yeni bir yüze kavuşacakmış. Turizm Bakanlığı'ndan alınan teşvikle ''Ortaköy Meydanı Projesi'' ihale çıkacakmış. Ortaköy Meydanı ve kıyıları, Kabataş Lisesi'nden Boğaziçi Köprüsü'nün ayağına kadar uzatılacakmış.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ Çorum Ortaköy'de 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Ortaköy projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Ortaköy 2022 ucuz konut projesi...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Pasifik Grup'un Ortaköy projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında yer teslimi yapıldı.

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Ortaköy Meydanı Projesi Haberi

Ortaköy Meydanı Projesi



Son günlerin gözde beldesi Ortaköy yeni bir yüze kavuşacak. Ortaköy'ün tarihi meydanı genişletilecek ve Boğaz Köprüsü ayağına kadar uzatılacak. Bu arada eski doku tüm özellikleriyle korunacak. Binaların büyük bölümü restore edilecek, deniz kıyısındaki lokantalar da salaş görünümlerinden kurtarılacak. Yeni proje ile Ortaköy'de büyük bir ada yepyeni bir görünüm kazanacak. (üstte). Beşiktaş Belediye Başkanı Ayfer Atay (yanda), proje üzerinde çalışırken, bazı sokakların da yeniden düzenleneceğini söyledi.


Ortaköy'e yeni proje


Atay'dan atak


Ortaköy Meydanı'nın yeniden düzenlenmesi için Turizm ve Tanıtma Bakanlığı'ndan 3.5 milyar liralık teşvik alındı. Tarihi doku korunarak meydan trafiğe kapatılacak.