26 / 04 / 2024

ortaköy ofis binası

ortaköy ofis binası

Ortaköy'de yer alan boğaz manzaralı ofis binasının 28 yıldır süren ihtilafı dün Rum cemaatine iade edilmesi ile son buldu...

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası II 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası II'ye ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası I 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası I'e ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis binası 2 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Mebusan Caddesi mevkii, 85 pafta 1486 ada ve 76 no'lu Parseldeki Fındıklı Ofis Binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO Fındıklı Ofis binası 1 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Ömeravni Mahallesi, Mebusan Caddesi mevkii, 85 pafta 19 ada ve 110 no'lu Parseldeki Fındıklı Ofis Binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO Fındıklı ofis binasını 10 milyona TSKB'ye kiraladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fındıklı ofis binasını 5 yıllığına Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'na 9 milyon 911 bin 768,59 TL'ye kiraladı. 

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası I ve II binası 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fındıklı Ofis Binası I ve II'ye ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Nef yeni ofis binasına taşındı!

Bugüne kadar bir çok projede imzası bulunan, son 3 yılda 7000'den fazla kişiyi kendi evleri ve ofisleri ile buluşturan Nef, yeni ofis binasına taşındı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis binasının değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fındıklı Ofis binası 1 ve 2'ye ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Dubai'de ilk fonksiyonel ofis binası inşa edildi!

Dubai, dünyanın üç boyutlu yazıcıyla inşa edilen ilk fonksiyonel ofis binasını inşa etti. Ofislerin, Dubai’nin maliyet ve zaman avantajı sağlama yönündeki çabalarına yardımcı olacağı belirtiliyor.

Galatasaray Üniversitesi’nin Ortaköy’deki binası restore edilecek!

Galatasaray Üniversitesi’nin 3 yıl önce çıkan yangında çatısı tahrip olan Ortaköy’deki 146 yıllık tarihi binasında restorasyon çalışmalarının 2 ay içerisinde başlaması planlanıyor.

Alarko ve Ağaoğlu'nun Ortaköy'deki arsa davası çözüldü!

Ortaköy'de üzerinde Alarko Holding’in merkez binasının da yer aldığı arsanın 2/3 hissesini Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinden Akdeniz İnşaat, 1/3 hissesini ise Alarko tarafından satın alınmasıyla iki şirket arasında başlayan şufa hakkı davası çözümlendi.

ortaköy ofis binası Haberi

ortaköy ofis binası
AB Bakanlığı'nın Ortaköydeki Boğaz manzaralı ofis binası, asıl sahibi olan Rum cemaatine iade edildi. 28 yıldır süren mülkiyet ihtilafı, AİHM kararına gerek kalmadan Türkiye'de...