16 / 04 / 2024

ortaköy Radisson Blu Bosphorus Otel yangın

ortaköy Radisson Blu Bosphorus Otel yangın

Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Otel'de çıkan yangın paniğe neden oldu. Otelin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü...

1991 yılında Ortaköy'de 650 milyon liraya satılık daire!

Reşat Altın'ın 356 bin 517 liraya satıldığı 1991 yılında, Ortaköy'de bulunan 499 metrekare büyüklüğündeki dubleks bir daire bin 824 adet altın parasına, 650 milyon liraya satılacakmış.

Mamak Mavigöl, Kutludüğün ve Ortaköy bölgesinde yatırım kazandıracak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçelerine yatrım yapan iş adamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, yatırım için Mavigöl bölgesinin revaçta olduğunu, Kutludüğün ve Ortaköy’de yatırım yapacakların da kazanacaklarını söyledi.

Ortaköy Camii'nin benzeri Havana'ya inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ortaköy Camii'nin benzerini Havana'ya yapma projesini Küba lideri Castro'ya da açtı. Erdoğan, "Teklife sıcak baktılar, Havana olmasa bile başka bir şehirde yapabiliriz" dedi.

Küba'ya Ortaköy Camisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şubat ayında, 4 bin Müslüman'ın yaşadığı Küba'da yapılacak caminin temelini atması planlanıyor. Erdoğan, proje için Ortaköy Camisi'nin benzerinin hazırlanması talimatını verdi.

Ortaköy'de satılık yalı! Metrekaresi 2 bin 220 lira!

İstanbul Beşiktaş'ta Ortaköy yalılarından biri 1974 yılında 8 milyon 946 bin 600 liradan; metrekaresi 2 bin 220 liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1974 yılında Ortaköy'de metrekaresi 2.220 liradan satılık yalı arsası!

Reşat Altın'ın 894 liraya satıldığı 1974 yılında, Ortaköy'de 40 metre deniz cepheli 4 bin 30 metrekare yalı arsası, metrekaresi 2 bin 220 liradan, 8 milyon 946 bin 600 liraya satılacakmış.

Silivri Ortaköy Mahallesi'nin meydanı düzenlenecek!

Silivri'de yer alan Ortaköy Mahallesi Halk Toplantısı’nda daha büyük bir cami yapılması ve mevcut caminin yerine meydan düzenleme projesinin hayata geçirilmesi konusunda ortak karar çıktı.

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy bağlantı temeli çökmüş!

1971 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy bağlantı temellerinden biri, beton dökülmek için hazırlanırken çökmüş. İşçiler, bağlantı yerinin çöktüğünü söylemişler, yetkililer ise çöküntü hafriyat sırasında oldu demişler.

1970 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün ayağının bulunduğu Ortaköy!

1970 yılında Boğaz üzerinde inşa edilecek birinci köprü, Boğaziçi Köprüsü'nün yapımı ile ilgili çalışmalar devam ediyormuş. Köprünün Ortaköy'deki ayağının kurulacağı sahada istimlak edilen binaların yıkımı da bitmek üzereymiş.

Fenerium Ortaköy'de mağaza açtı!

Fenerbahçe Kulübü 'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium mağazalar zincirinin 100'üncüsü Ortaköy'de açıldı. Muallim Naci Caddesi üzerindeki mağazanın açılışına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı

Fenerium, Ortaköy'de dalya diyecek!

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini Türkiye’nin her köşesindeki taraftarlarına ulaştırmayı amaçlayan sektörünün lider markası Fenerium, çok yakında dalya demeye hazırlanıyor. Fenerium 100. mağazasını Beşiktaş Ortaköy'de açacak. Peki ne zaman?

ADÜAŞ, Beşiktaş Ortaköy'de arsa satıyor!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Beşiktaş Ortaköy Mahallesi 1382 ada 15 parselde (1/3 hissse) kayıtlı taşınmazını satışa çıkardı. İşte Beşiktaş Ortaköy'deki ADÜAŞ arsasının satış tarihi ve geçici teminat tutarı...

Beşiktaş Ortaköy'de satış memurluğundan 1.1 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Beşiktaş Ortaköy'de yer alan Arzu Sokak'taki 55 yıllık binada bulunan giriş kattaki daireyi satışa çıkarıyor. İhalesi; 16 Aralık Salı günü yapılacak.

ortaköy Radisson Blu Bosphorus Otel yangın Haberi

ortaköy Radisson Blu Bosphorus Otel yangın

Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Otel'de çıkan yangın paniğe neden oldu. Otelin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen müşterilerin battaniyelerle binadan kaçtıkları...