25 / 04 / 2024

ortaköyde emlak

ortaköyde emlak

1942 yılında gazeteye verilen satılık ilanında İstanbul'un Bebek'te bir köşk 30 dönüm araziyle birlikte 30 bin liraya satılacakmış. Ortaköy'de on odalı bir ev ise 8 bin liraya satılacakmış.

Milli Emlak'tan Aksaray'da yüzde 20 indirimle satılık 7 arsa!

Ortaköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Aksaray'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Çin, emlak krizini aşmak için sektöre desteğini artıracak!

Çin Merkez Bankası ve Ulusal Mali Düzenleme İdaresi tarafından yapılan ortak açıklamada ekonomik toparlanmanın önündeki en büyük engellerden biri şeklinde değerlendirilen emlak krizini aşmak için sektöre destek politikalarının genişletileceği kaydedildi.

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'nun konut çağrısına talep yağdı!

Emlak Konut GYO’nun, konut talebinin giderilmesi ve fiyatların baskı altına alınması amacıyla orta ve küçük ölçekli yatırımcıya yaptığı ‘Gel, beraber inşa edelim’ çağrısına yoğun talep geldi. Kamu ile ortak proje geliştirmeyi isteyen 200’ü geçen yatırımcıdan başvuru geldi.

Öğrenci ve emlakçının ortak sorunu yüksek kiralar!

İstanbul genelinde hızla tırmanan kira ücretleri hem öğrencileri hem de emlakçıları zor duruma sokuyor. Emlakçılar bu yükselen kiralar karşısında çaresiz kaldıklarını dile getirdi. 

Gayrimenkul sahipleri hangi şartlarda emlak vergisinden muaf?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Bumin Doğrusöz bugünkü köşesinde emlak ve konut sektörüne ilişkin sorulan soruları yanıtladı. Emlak vergisi ve sitelerde ortak alan kullanımına ilişkin soruları yanıtlayan Doğrusöz, kira geliri ile ilgili sorulara da değindi.

Pasifik Grup'un Ortaköy projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut GYO Ortaköy arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy'de satışa çıkardığı arsasının kazananı Pasifik Grup oldu. Emlak Konut GYO ve Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı arasında imzalar atıldı...

Emlak sektöründe veri bankası kurulmalı!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kanada Temsilcisi Seyfi Tomar yaptığı açıklamada,  “Emlak sektöründeki mevcut dağınıklık mesleki paydaşlarla yapılacak iş birliği sayesine rahatlıkla aşılabilir ve böylesi bir ortak çalışma ile büyük bir veri bankası sahibi olabiliriz” dedi.

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 2.6 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. Pasifik Gayrimenkul ihaleye en yüksek teklifi veren şirket oldu...

Emlak Konut GYO Ortaköy ihalesinin 2. oturumu 11 Mart'ta!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ikinci oturumu 11 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO'nun Ortaköy arsasına 12 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 12 firmadan teklif geldi.

Emlak Konut GYO Ortaköy'deki arsasını satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'ni ihale ediyor. İşin ihalesi 5 Mart 2021 Cuma günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

ortaköyde emlak Haberi

ortaköyde emlak

30.000 LİRAYA SATILIK KÖŞK-

Bebek'te 14 odalı içi dışı yağlı boyalı kaloriferli çifte banyo. Parke, 30 dönüm arazisi ile birliktre

Dosya No. 150 Emlak Yurdu Tel: 44439


8000 LİRAYA SATILIK EV - Ortaköy'de 10 odalı içinde parke banyosu bulunan Boğaziçi Çamlıca'ya nazır bahçeli bir ev.

Dosya No. 149 Emlak Yurdu Tel: 4439


(1942 yılında Reşat Altın -7.2 gram- 33 liraymış.)


Akşam Gazetesi 14 Şubat1942


Abdullah Kutalmış...