25 / 04 / 2024

oruçreis kentsel dönüşüm son durum

oruçreis kentsel dönüşüm son durum

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelip, istek ve önerileri dinleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümle Oruç Reis’i yenileyeceklerini ve Kayseri’ye yakışır bir mahalle inşa edeceklerini belirtti.

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi yaklaşık 3 milyar TL’ye mal oldu!

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci etap kapsamında 618 adet konutun temel atma töreni 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12.00’de yapılacağı duyuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri'ye bağlı Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç projenin 200 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleri ile kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. 

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte sürdürülen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitlerinin tamamlandığını müjdeledi. 

Esenler'de kentsel dönüşüm 2020'de tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'deki kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu daha sonra Esenlerliler ile birlikte 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde oruç açtı.

Kocasinan'ın 4 bölgesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar Sancaktepe, Boztepe, Hilal ve Oruç Reis Mahallelerini kapsayan büyük bir alanda kentsel dönüşümü başlatacaklarını açıkladı.

Kayseri Oruçreis'te dönüşüm hızlanacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Oruç Reis Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Dönüşüm çalışmaları planlamasında sona yaklaşıldığını söyledi.

oruçreis kentsel dönüşüm son durum Haberi

oruçreis kentsel dönüşüm son durum

Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, dur durak bilmeden çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın bu seferki durağı Oruç Reis Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerinin taleplerini de dinledi. Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşla her zaman iç içe olduklarını belirterek, “Mahallelere ziyaretlerimiz hem kaynaşmaya vesile oluyor hem de vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarıyla ilgili konularda istişare etmiş oluyoruz. Gittiğimiz yerlerde hizmetlerin vatandaşlarımızın nezdinde memnuniyet oluşturduğunu görüyoruz. Bu memnuniyetler bizim çalışma azmimizi, şevkimizi bir kat daha artıyor.” diye konuştu.

Oruç Reis Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri’ye yakışır bir mahalle inşa etmek için kentsel dönüşüm sürecini başlattık. Dönüşüm aşamalarının hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için vatandaşın rızasını gözetiyoruz. Bölge sakinleriyle birlikte mülkiyet sorununu çözersek hızlı bir şekilde değişimi...