20 / 04 / 2024

OSB inşaat

OSB inşaat

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yeşilbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Küçükyalı Çınar Mahallesi, Çınar Sokak'ta kuruldu.

Menemen plastik OSB'de ilk inşaatlar 3 ay sonra başlıyor!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, kamulaştırma çalışmalarını 4 yıl süren zorlu bir maratonun ardından aştıklarını söyledi

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kars OSB'den 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldılar!

Kars Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iş yerinin deposundan 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı...

İTOB OSB'de 90 fabrikanın inşaatı tam gaz!

İTOB Organize Sanayi Bölgesi, 250 hektar alana sahip. İTOB OSB'de 90 firmanın da inşaatı devam ediyor.

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Trabzon OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak. Trabzon Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı altyapı yapım işi ihalesi 6 Temmuz'da düzenlenecek..

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Çorum OSB'de altyapı inşaat ihalesi 8 Haziran'da!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı inşaat ihalesi düzenleniyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

OSB inşaat Haberi

OSB inşaat

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yeşilbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Küçükyalı Çınar Mahallesi, Çınar Sokak'ta kuruldu. 


OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde...