23 / 04 / 2024

Oskar Elektrik Dikkat Her Kablo Aynı Değildir etkinliği

Oskar Elektrik Dikkat Her Kablo Aynı Değildir etkinliği

Türkiye'nin önemli elektrik şirketlerinden Oskar Elektrik, dünyada 130 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Prysmian Group'un kablo bilincinin artırılması amacıyla başlattığı "Dikkat Her Kablo Aynı Değildir" etkinliğine ev sahipliği yaptı...

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

Elektrik faturası fazla gelenler dikkat! Bakanlık resmen açıkladı! 130 ile 260 TL arasında destek verilecek! 

Elektrik faturasını ödemekte zorlanan dar gelirli aileler için devlet 130 ile 260 lira arasında destek veriyor.  Peki kimler elektrik faturası desteğinden faydalanabilir? Elektrik ödemesi destek ödemeleri için başvurular nereden, nasıl yapılıyor? İşte elektrik destek ödemeleri ile ilgili detaylar...

Deprem bölgesinde o süre 1 Kasım'a kadar uzatıldı: Elektrik ve gaz borçlarını sildirecekler dikkat! 

Depremlerden etkilenen 11 şehirde, elektrik ve gaz borçlarının silinmesi için başvuru süresi 1 Kasım tarihine kadar uzatıldı. İşte detaylar...

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! İşte 13 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da yarın elektrik kesintisi meydana gelecek mi? Hangi ilçelerde elektrik kesileceğinin yaşanacağı tek tek araştırılıyor. 13 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bu ilçelerde oturanlar dikkat! Bugün elektrikler mi gidecek! İşte 9 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 9 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Dikkat! Dikkat! Yarın elektrikleriniz kesilecek! İşte 5 Haziran Pazartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 5 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Bu saatlerde bu aletleri çalıştırıyorsanız elektrik faturanız çok kabarık gelecek! İşte dikkat edilmesi gerekenler

Çamaşır ve bulaşık makinelerinizi çalıştırdığınız saatlere dikkat etmelisiniz.  Bu basit hata size daha pahalı bir fatura olarak geri dönüyor. 

Dikkat! Doğalgaz ve elektrik borçları siliniyor, bu illerde yaşayanlar başvuruyu kaçırmayın.

Elektrik ve doğalgaz fatura borçları, afetzedelerin bulunduğu illerde kamu kurumları tarafından feragat edilecek. İşte, borcu silinecek illerle ilgili bilgiler...

Elektrik faturası yüksek gelenler dikkat! Faturası ile PTT'ye giden parayı kapacak!

Artan elektrik faturaları, birçok aboneyi ekonomik açıdan zor durumda bırakıyor. Devlet, bu soruna çözüm bulmak amacıyla faturalarını ödemekte zorlananlara yardımcı olmak için bir destek paketi hazırladı. 

Hyundai Kona Elektrik'in nisan ayı fiyatı dikkat çekti! İşte Hyundai Kona Elektrik'in güncel fiyatı ve özellikleri!

Elektrikli otomobil üretimine ara vermeden devam eden Hyundai, Kona Elektrik modeliyle elektrikli araç satın almak isteyenlerin ilgilisi çekiyor. Bu kapsamda, Kona Elektrik'in fiyatı ve özellikleri araştırılıyor.

İstanbullular dikkat! Yarın bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! 6 Nisan 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 6 Nisan 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair detayları paylaştı. İşte detaylar!

İstanbullular dikkat! Yarın bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! 5 Nisan 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 5 Nisan 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair detayları paylaştı. İşte detaylar!

İstanbullular aman dikkat! Yarın bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! 4 Nisan 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yaşanacak elektrik kesintisine dair detayları paylaştı. İşte detaylar!

Oskar Elektrik Dikkat Her Kablo Aynı Değildir etkinliği Haberi

Oskar Elektrik Dikkat Her Kablo Aynı Değildir etkinliği

Kaliteli kablo kullanımının yangın sırasında can kayıplarını minimuma indirmekle kalmadığı, inşaat sürecinde firmalara maliyeti önemli miktarda düşürmelerini sağladığı bildirildi. 


Türkiye'nin önemli elektrik şirketlerinden Oskar Elektrik, dünyada 130 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Prysmian Group'un kablo bilincinin artırılması amacıyla başlattığı "Dikkat Her Kablo Aynı Değildir" etkinliğine ev sahipliği yaptı. Yurt genelinde çok sayıda büyük projeye imza atan Oskar Elektrik'in, Prysmian Group işbirliği ile düzenlediği lansmanda uygulanan performans testleri ilgiyle izlendi. Lansmana, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Ozdebir, Ankara Sanayici, İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkam Veli Sarıtoprak, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri katıldı. 


Türkiye'de bina yangınlarının yüzde 19'unun elektrik tesisatı kaynaklı...