20 / 04 / 2024

Oskar Elektrik tanıtımı

Oskar Elektrik tanıtımı

Türkiye'nin önemli elektrik şirketlerinden Oskar Elektrik, dünyada 130 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Prysmian Group'un kablo bilincinin artırılması amacıyla başlattığı "Dikkat Her Kablo Aynı Değildir" etkinliğine ev sahipliği yaptı...

Aktif Bank’tan elektrik dağıtım sektörüne özel kira sertifikası!

Aktif Bank, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ adına oluşturduğu program çerçevesinde 135 milyon liralık kira sertifikası ihracı yaptı.

Dali İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Tanıtım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dali İnşaat Elektrik Tekstil Otomotiv Tanıtım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Adil Kafa ortaklığında kuruldu.

Turizme tanıtım desteği!

Genç girişimci Ezgi Temurtaş, küçük ve orta ölçekteki işletmelere reklam tanıtım desteği sağlamak için hayata geçirilen 'Kobilere Destek Programı'm, Akdeniz ve Ege bölgesinde turizm sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Pamukkale'nin tanıtımı için vakıf kurulacak!

Pamukkale'nin sadece Denizli'nin değil, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu belirten Başkan Gürlesin, "Pamukkale ve diğer zenginliklerin tanıtımının daha etkili yapılabilmesi için 'Denizli Tanıtım Vakfı kurulmalı" dedi.

G20 Zirvesi Belek'in tanıtımına katkı sağlayacak!

Dünya kongre turizmindeki payını arttıran Antalya’nın Belek bölgesi, G20 Liderler Zirvesi’ne hazırlanıyor. Belek’in yılda 5 milyon turist çektiğini açıklayan turizm sektörü temsilcileri, “Zirve Belek’in tanıtımına büyük katkı yapacak.

Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı Konya' da yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 27 Aralık’ta, Mevlana Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Şehir Kimliği Çalıştaylarının sekizincisi çalıştay tanı

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı!

Konya'da Şehir Kimliği Çalıştayı'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek: " Şehirlerimiz belli bölgelerinde maalesef kimliklerini kaybetmiş durumda " dedi.Toplantı Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Elektrik dağıtım bağlantı bedeli nedir?

Elektrik dağıtım faaliyeti, elektrik enerjisinin 36 kV ve altındaki hatlar üzerinden naklini gerçekleştirmek için gerekli olan tesis ve şebekenin tesisi ile bu tesislerin işletilmesi ve bakımını kapsıyor. Peki, elektrik dağıtım bağlantı bedeli nedir?

Aydın Tanıtım Günleri 2 gün sürecek!

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin bu yıl ilkini düzenlediği "Aydın Tanıtım Günleri" başladı. Aydın Tanıtım Günleri, İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1 No'lu Hol'de iki gün sürecek

GÖRBİR Engelsiz Turizm projesi tanıtım toplantısı yapıldı!

GÖRBİR (Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği) öncülüğünde, İçişleri Bakanlığı, Turizm Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, TÜRSAB ve TÜROFED işbirliğiyle yapılacak "Engelsiz Turizm" projesi, tanıtım toplantısıyla start aldı.

Erzurum'da doğa, kış ve inanç turizmi tanıtım çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Erzurum’da doğa, kış ve inanç turizmiyle alakalı tanıtım çalışması yapıyoruz. Şehrimizdeki beş bin yatak kapasitesini 20 bine çıkarmayı planlıyoruz.

Sahu Turizm Organizasyon Tanıtım ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Sahu Turizm Organizasyon Tanıtım ve Reklamcılık Limited Şirketi, Hüseyin Şaşmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Mor Menekşe Sokak, Deluxia Suites'te kuruldu.

The İstanbul Veliefendi tanıtım ofisi!

The İstanbul Veliefendi tanıtım ofisi telefon numarası 0212 558 13 13. Dairelerin 1 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede toplam 486 tane daireye yer veriliyor.

Oskar Elektrik tanıtımı Haberi

Oskar Elektrik tanıtımı

Kaliteli kablo kullanımının yangın sırasında can kayıplarını minimuma indirmekle kalmadığı, inşaat sürecinde firmalara maliyeti önemli miktarda düşürmelerini sağladığı bildirildi. 


Türkiye'nin önemli elektrik şirketlerinden Oskar Elektrik, dünyada 130 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Prysmian Group'un kablo bilincinin artırılması amacıyla başlattığı "Dikkat Her Kablo Aynı Değildir" etkinliğine ev sahipliği yaptı. Yurt genelinde çok sayıda büyük projeye imza atan Oskar Elektrik'in, Prysmian Group işbirliği ile düzenlediği lansmanda uygulanan performans testleri ilgiyle izlendi. Lansmana, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Ozdebir, Ankara Sanayici, İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkam Veli Sarıtoprak, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Başkanı Nezih Allıoğlu ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri katıldı. 


Türkiye'de bina yangınlarının yüzde 19'unun elektrik tesisatı kaynaklı...