25 / 04 / 2024

Osman Ayık turizm sektörü son durum

Osman Ayık turizm sektörü son durum

Rusya ve bağımsız devletlerden gelen turist sayısının azalması kıyı bölgelerini vurdu. Özellikle Antalya, ilk 6 ayda geçen yıla oranla yüzde 10 geriledi. Turizmciler, zararı en aza indirmek için kemer sıkıp fiyat indirimine gitti.

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Ercan tarafından kuruldu.

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Başay Biçerer tarafından kuruldu.

Suden Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Suden Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Yavuz tarafından kuruldu.

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Osman ve Mohamad Othman ortaklığıyla  kuruldu.

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alı Osman  Abdı ve Asamaldın A.H.  Al-Edresı ortaklığında kuruldu. 

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Osman tarafından kuruldu. 

Apd İnşaat Temizlik Reklam Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apd İnşaat Temizlik Reklam Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Osman Karaboğa tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Osman Şimşek İnşaat Gıda Hayvancılık Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Şimşek İnşaat Gıda Hayvancılık Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Osman Şimşek imzasıyla kuruldu

İnterium Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Elektronik Mimarlık Turizm İth.ve İhr.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İnterium Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Elektronik Mimarlık Turizm İth.ve İhr.San.Tic.Limited Şirketi, Zeki Seyis tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Ferhat Bulut tarafından kuruldu.

Osman Gazi Köprüsü ile trafik rahatladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Osman Gazi Köprüsü ile birlikte körfezde ciddi rahatlama var." dedi.

Osman Gazi Köprüsü bayram hediyesi oldu!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Bülent Kahraman, bugünkü yazısında dün açılışı gerçekleşen Osman Gazi Köprüsü'nü anlattı. Kahraman, ''Yeni yapılan inşaatlar üstünden geçtiğimiz yolların ötesinde dev gibi yükseliyor'' dedi.

Osman Ayık turizm sektörü son durum Haberi

Osman Ayık turizm sektörü son durum

Rusya ve bağımsız devletlerden gelen turist sayısının azalması kıyı bölgelerini vurdu. Özellikle Antalya, ilk 6 ayda geçen yıla oranla yüzde 10 geriledi. Turizmciler, zararı en aza indirmek için kemer sıkıp fiyat indirimine gitti.


Rusya pazarında yüzde 32’lik kaybın olduğunu belirten Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Ramazan Ayı’nın iç piyasaya getireceği hareketlilikten ümitli olduklarını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, seçim ve seçim sonrası yaşanan belirsizliklerin Türkiye ve Antalya turizmine olan etkilerini değerlendirdi. Seçim sürecinin birlik ve beraberlik anlayışıyla tamamlanmasının faydalı olduğunu belirten Ayık, “İç turizm açısından bakıldığında insanlar bir takım beklentiler içerisindeydi. Seçimin ardından insanların üzerinde var olan bir takım baskı ve stresler de ortadan kalkacak ve ciddi gelişmelerin olacağını bekliyoruz” dedi.

“KIYI BÖLGELERİNDE CİDDİ KAYIPLAR VAR”

Kayıp...