26 / 04 / 2024

Osman ayıktan turizm açıklaması

Osman ayıktan turizm açıklaması

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği 'nin ( ANSİAD ) 2015 yılı 5'inci olağan toplantısında Türkiye Otelciler Federasyonu ( TÜROFED ) Başkanı Osman Ayık'ı ağırlandı.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Serhildan Kurt tarafından kuruldu.

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Genç tarafından kuruldu.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Turizm işletmelerinin kira ödemeleri 6 ay ertelenecek!

TBMM Genel Kurulunda, İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi kabul edildi. Buna göre Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli yatırımcılar ve işletmecilerden tahsil edilmesi gereken kira ödemeleri 6 ay süre ertelenecek.

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Ay Otelcilik Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ay Otelcilik Turizm İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Apaydın tarafından kuruldu. 

Keser Çayı Otel İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Çayı Otel İşletmeciliği Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kezer tarafından kuruldu.

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi kuruldu!

Aydos Obaçayırı Turizm Konaklama Gıda Ticaret Limitrf Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Bilici tarafından kuruldu...

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ay Group Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Group Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 30 bin TL sermaye bedeli ile Mehrnaz Zabıhıkhodapasand, Alı Baravardeh,  Mahnaz    Zabıhı Khodapasand, Karım Zare Ravasan ortaklığında Güngören  kuruldu.

Osman ayıktan turizm açıklaması Haberi

Osman ayıktan turizm açıklaması

Osman Ayık, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sadi Kan'm yönettiği toplantıda, "Turizmde 2015 Yılma Bakış" başlıklı bir sunum yaptı ve turizm sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi. 



Akra Barut Otel'de yapılan toplantıya ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu, ANSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, ANSİAD üyesi iş insanları ve sektör temsilcileri katıldı. Toplantı öncesinde turizm sektörünün gelişimi hakkında bilgi veren toplantı Başkanı Sadi Kan, Türk turizminin 1989 yılından bu yana çok hızlı bir ilerleme kaydettiğini bildirdi ve sözü Ayık'a bıraktı. 



'İki pazara bağlıyız' 


TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Türkiye ve Antalya'nın turist proili ile pazar yapısını anlatarak konuşmasına başladı. Çeşitli sayısal veriler ve grafiklerle aydınlatıcı bilgiler veren Ayık, Türkiye'nin 10 tane büyük pazarı olduğunu söyledi. Ayık, 2014'te Türkiye'ye 36 milyon 800 bin, Antalya'ya da 11 milyon 500...