19 / 04 / 2024

osman develioğlu bahçelievler

osman develioğlu bahçelievler

10 yıllık görev süresinde hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Develioğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bir ankete göre İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında Bahçelievler geliyor” dedi...

Osman Develioğlu kimdir?

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kimdir? Osman Develioğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Osman Develioğlu ne zamandan beri başkanlık koltuğunda oturuyor? İşte Osman Develioğlu...

Osman Develioğlu: Bahçelievler'in arsası kalmadı!

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, “Kriz zamanında bir müteahhit 1000 daireyi iki günde sattı. Müteahhitler arsa için dört dönüyor ama maalesef arsamız çok az” dedi...

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı 2022'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşası devam eden Bahçelievler-Kirazlı metro hattının 2022'nin sonunda açılacağını söyledi. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Bahçelievler'de 10 yılda 5 bin bina dönüştü!

Habertürk Gazetesi'nden Esra Boğazlıyan, bugünkü yazısında Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile röportajını yayınladı. Develioğlu, 3 dönemlik faaliyetlerini ve hayata geçireceği projeleri anlattı.

Code İstanbul Bahçelievler satışa çıkıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yenilikçi projelerini gerçekleştirmeye devam eden Yazıcıoğlu İnşaat, şimdi de Bahçelievler ve İstanbul'a damgasını vuracak yeni projesi Code İstanbul'u satışa çıkarıyor..

Bahçelievler Belediyesi'nin 2016 bütçesi 313 milyon TL!

Bahçelievler Belediye Meclisi 2016 Yılı Bütçesini onayladı. Meclis’te konuşan Başkan Osman Develioğlu “Bahçelievler’imizin bütçesi artık 300 milyonu aşıyor. 2016 yılında, 313 Milyon liralık bütçemizle halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Samsun Bahçelievler Parkı yenileniyor!

Kavak Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Parkında yenileme çalışmalarına başlanıldı.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla çalışmalara başlanan parka kafeterya, oyun alanları, yürüyüş yolları yapılacak

Bahçelievler Kocasinan'da imar planı değişikliği!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan Mahallesi, 3 pafta, 11862 no'lu parsele ilişkin 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Pala Oğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Pala Oğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi, Fatih Pala Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da kuruldu.

Kadir Topbaş'tan Bahçelievler Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bahçelievler’de güzel hizmetlere imza atan Osman Develioğlu kardeşimi ve ekibini kutluyorum. Hepimiz, İstanbul halkının mutluluğu için, gece gündüz çalışmaya azimle devam ediyoruz” dedi.

Bahçelievler spor yatırımlarına ağırlık veriyor!

Bahçelievler Belediyesi, spor yatırımlarına ağırlık veriyor. 11 yılda lisanslı sporcu sayısını 800'den 51 Bine çıkardıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Hedefimiz 100 bin lisanslı sporcuya ulaşmak" diyor.

osman develioğlu bahçelievler Haberi

osman develioğlu bahçelievler

Her anı aşk ve heyecanla dolu 10 yıllık görev süresinde hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Develioğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bir ankete göre İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında Bahçelievler geliyor” dedi. 



Bakırköy’ün bir semtiyken 22 yıl önce ilçe olan Bahçelievler, tarihi yarımadaya, havaalanına yakınlığı, E-5 ve TEM otoyollarına sınır olması sayesinde hızlı bir gelişim gösterdi. 2004 yılından beri Belediye Başkanı olan Osman Develioğlu, Bahçelievler’i İstanbul’un parmakla gösterilen en modern ilçelerinden biri haline getirdiklerini söyledi. Develioğlu icraatlarını AKŞAM’a anlattı: 


VİZYONER BAKIŞ AÇISI 


Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Bahçelievler’i değişen dünyanın ve gelişen Türkiye’nin ritmine yaraşır bir şehir yapmaya gayret ettik. Hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptık. Zira İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bir ankete göre İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında Bahçelievler...