28 / 03 / 2024

Osman Telli Faizsiz konut düzenlemesi

Osman Telli Faizsiz konut düzenlemesi

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme birlikte sadece şirketlerin değil tüketici haklarının da koruma altına alındığını söyledi.

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye beedeli ile Osman Telli tarafından kuruldu.

Tasarruf finansman şirketlerinden denetim yorumu!

Tasarruf finansman şirketleriyle ilgili yasal düzenleme TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasanın önemine dikkat çeken Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, sadece şirketlerin değil tüketici haklarının da koruma altına alındığını söyledi.

Faizsiz konut düzenlemesiyle sektörde yepyeni bir dönem başlayacak!

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme birlikte sadece şirketlerin değil tüketici haklarının da koruma altına alındığını söyledi.

Osman Telli: Yasal düzenleme ile sektörümüz yeni bir ivme kazanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine ilişkin yasal düzenleme kısa bir zaman sonra yürürlüğe giriyor. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev sahibi olmak isteyenlerin tercihi yeni binalar!

Ocak ayında Birikimevim’e başvuru yapanların yüzde 54’ünü ev sahibi olmak isteyenler oluşturdu. Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ev sahibi olmak için Birikimevim’e başvuranların depreme dayanıklı, yeni projeleri tercih ettiğinin altını çizdi.

Osman Telli: 2021’de güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz!

Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli yaptığı açıklamada "2021’de altyapımızı daha da kuvvetlendirip, güçlü bir ekiple ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Depreme dayanıklı ve sıfır evlere talep arttı!

TÜİK Kasım ayı verilerini değerlendiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, ''Ev sahibi olmak isteyenler depreme dayanıklı ve yeni yapılara yöneliyor'' dedi.

Birikimevim satış ekiplerine yeni araçlarını teslim etti!

Birikimevim her ay gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısını Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli ev sahipliğinde düzenledi. Boğaziçi Oteli’nde gerçekleşen değerlendirme toplantısında satış ekibine yeni araçları teslim edildi.

Birikimevim ile faizsiz ev sahibi olma fırsatı!

Telli Grup, faizsiz finansman sektöründeki yeni markası olan Birikimevim ile Maslak’ta bulunan Genel Müdürlük binasında faizsiz ev olma fırsatı sunuyor.

Osman Akyüz: Faizsiz finans sistemi kriz üretmiyor!

Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Akyüz, faizsiz finans sisteminin kriz üretmediğini ve krize daha dayanıklı olduğunu söyledi. Akyüz, belirledikleri strateji doğrultusunda 2025’te katılım bankalarının payını yüzde 15’e çıkaracaklarını belirtti.

Osman Abanoz: Kentsel dönüşümün başarılı olabilmesi için ayrıntılı düşünülmesi gerek!

MHP Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz ile Büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Örs, Çömlekçi-İskenderpaşa Mahalleleri Koruma, Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkam Dursun Ali Düzenli ve yönetimini ziyaret etti.

Restorasyon bitmeyince Genç Osman’ın camisi ibadete açılamadı!

31 Aralık 2013 itibarıyla restorasyonu bitmesi gereken İstanbul’daki Genç Osman Camii’nin ne zaman ibadete açılacağı belirsiz. Yenileme için kurulan bariyerler hâlâ dururken, bahçe kısmı ise depo olarak kullanılıyor...

Osman Zolan: Büyükşehir'in kazanımlarını en çok beldeler ve köyler hissedecek!

Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında Çameli İlçesine giden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 15 saat süren ziyaret programı çerçevesinde 13 köyde vatandaşlarla bir araya geldi

Osman Telli Faizsiz konut düzenlemesi Haberi

Osman Telli Faizsiz konut düzenlemesi

6361 sayılı Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu'nda yapılan değişiklikler TBMM'de onaylandı. Yapılan düzenlemeyle tasarruf finansman şirketlerinin faaliyetlerini icra ederken denetim ve düzenleme kapsamına alınarak kurumsal yönetime, yeterli mali güce, gerekli organizasyon yapısına sahip olması hedefleniyor. Bu çerçevede bundan sonra bu şirketlerin kuruluş izinleri, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) en az 5 üyesinin aynı yöndeki oyuyla verilecek. Gerçekleştirilen düzenleme dahilinde Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliğinin ismi "Finansal Kurumlar Birliği" olarak değiştirilecek,  firmaların denetim ve düzenlenme görevi BBDK’da olacak.

Birikimevim tüm altyapısıyla yeni sisteme hazır

Yapılan düzenleme ile sektörün yeni bir döneme gireceğine değinen Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, kurulacak mekanizmanın sadece şirketlerin değil tüketici haklarının da koruyacağını söylüyor. Tasarruf finansmanının özellikle dar gelirli kişilerin küçük...