16 / 04 / 2024

Osman Yıldırım kimdir

Osman Yıldırım kimdir

Türkiye’nin dört bir yanında kentsel dönüşüm projeleri hız kazanırken evinin yenilenmesini bekleyen kişilerin beklentileri de değişiyor. 

Konut kredi faizlerinin düşmesi satışları uçuracak!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, yaptığı açıklamada gerçekleşen faiz indirimi ile konut satışlarının yüzde 50’ye varan oranda artış göstereceğini ön gördüklerini söyledi.

Osman Yıldırım'dan ev arayanlara ipuçları!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Yeni eğitim öğretim yılı açılıyor. Ev arayanlar seçim yaparken ayrıntılara dikkat etmeli” dedi.

Türkiye’nin emniyet kemeri kentsel dönüşüm!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Türkiye’de yaklaşık 7,5 milyon riskli yapı bulunuyor. Kentsel dönüşüm ülkemiz için emniyet kemeri anlamına geliyor. Kentsel dönüşüm hareketinin hız kazanması için zaman kaybetmeden harekete geçilmeli” dedi.

Uluslararası Gayrimenkul Borsası'na tam destek!

Yıldırım Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ‘Uluslararası Gayrimenkul Borsası’ projesine destek verdi. Yıldırım, “57 ülkenin gayrimenkul üretici ve tüketicilerinin bir araya geleceği bu platform, sektörün hareketlenmesi adına önemli bir adım olacak” dedi.

Osman Yıldırım: Stüdyo daire kararı tam isabet!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ni yorumladı. Yıldırım, "Türk insanının sıcak yaklaşmadığı 1+0 daireler yeni yönetmelikle artık inşa edilmeyecek. Artık daha kullanışlı evlerin inşa edileceğini düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

İstanbul’u planlı kentsel dönüşüm kurtaracak!

Kentsel dönüşüm tartışmalarını yorumlayan Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Kapıdaki büyük depremin yarattığı gerilim ve her geçen gün artan nüfusla köşeye sıkışan İstanbul’u planlı bir kentsel dönüşüm hareketi kurtaracak” dedi.

Gayrimenkul en güvenli yatırım aracı!

2016 yılında TÜİK verilerine göre gayrimenkul satışları yüzde 4 artış gösterdi. Açıklanan verilere göre Türkiye, kentsel dönüşüm çalışmaları ve mütekabiliyet yasası ile yerli ve yabancı yatırımcıların odağı olmaya devam ediyor.

Son yılların ev trendi 1+1 daireler!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, 1+1 konutlarına talebin yükseldiğini ve bu doğrultuda inşaat projelerine ağırlık verildiğini vurguluyor.

Bomonti'nin mülkiyet sorunu çözülüyor!

Bomonti kentsel dönüşümünde çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Vatandaşın tek istediği şey şeffaflık, kandırılmak istemiyor” dedi.

Kentsel dönüşüm projelerine yabancı yatırımcı ilgisi!

Artan kentsel dönüşüm projeleri yabancıların Türkiye’deki yatırımlarının artmasını sağladı.Yıldırım, Türkiye genelinde gerçekleşen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla gayrimenkul sektöründe olumlu gelişmelerin devam edeceğini vurguladı.

Manisa'da imar sorunu müteahhitleri göçe zorladı!

Osman Yıldırım, Manisa'nın acil imar planına ihtiyacı olduğunu belirterek, "Müteahhitlerimizin birçoğu çektiği sıkıntılar sebebiyle iflas aşamasına geldi. Manisa'da faaliyet gösteren birçok müteahhitimiz il dışına çıktı." dedi.

Türk Hava Kurumu hava yolu şirketi kuracak!

Türk Hava Kurumu (THK) Başkanı Osman Yıldırım, hava yolu şirketi kurma çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Kurulacak hava yolu şirketi başlangıçta çok büyük olmayacak. Hem kargo hem de yolcu taşımacılığı yapılacak" dedi...

Osman Yıldırım: İmar planı yapılırsa ev fiyatları düşecek!

Osman Yıldırım arsa olmaması, ev fiyatlarını yüzde yüz arınıyor" dedi. Manisa DHA Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkam Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirtti.

Osman Yıldırım kimdir?

Yıldırım Yapı Grubu kurucusu Hasan Yıldırım’ın oğlu olan Osman Yıldırım kimdir? Osman Yıldırım inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Osman Yıldırım, hangi projelere imza attı?

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Başbakan Yıldırım: Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildi!

Tokat Gazi Osman Paşa Bulvarı'nda düzenlenen mitingde konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'ta 14 yeni hastane inşa edildiğini söyledi..

Osman Yıldırım'dan ev arayanlara ipuçları!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Yeni eğitim öğretim yılı açılıyor. Ev arayanlar seçim yaparken ayrıntılara dikkat etmeli” dedi.

Osman Yıldırım: Stüdyo daire kararı tam isabet!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ni yorumladı. Yıldırım, "Türk insanının sıcak yaklaşmadığı 1+0 daireler yeni yönetmelikle artık inşa edilmeyecek. Artık daha kullanışlı evlerin inşa edileceğini düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

İsmail Yıldırım kimdir?

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yıldırımın dönüşüm projelerine vekillerden tam not!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün mutfağı olarak nitelendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde ağırladığı AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten’e projelerini anlattı

Osman Yıldırım kimdir Haberi

Osman Yıldırım kimdir

Yaklaşık 12 senedir Bomonti Bölgesi’nin kentsel dönüşüm sürecinde 600’e yakın bina yenileyen Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, kentsel dönüşümde mülk sahiplerinin mağduriyet yaşamamak için güven unsuruna önem verdiklerini dile getirdi. 

“10 yıldır tek tip sözleşme ile anlaşıyoruz”

Sektörde 46 yıllık deneyime sahip Yıldırım Yapı Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım mülk sahipleri ve müteahhitlerin iş birliğine dikkat çekerek şunları söyledi, “Ev sahiplerinin kiracı seçer gibi müteahhit seçmesi, seçeceği firmaya güvenmesi, firmanın tamamlanmış projelerini inceleyerek fikir sahibi olması gerekiyor” 

Bomonti Bölgesi’ndeki kentsel dönüşüm sürecinde yaklaşık 600 binanın dönüşümünü gerçekleştiren Yıldırım Yapı Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Biz Yıldırım Yapı Grubu olarak 10 sene önce ev sahipleriyle hangi tip sözleşmeyi gerçekleştirdiysek, şimdi de ev sahiplerine aynı tip sözleşmeyi sunuyoruz. Komşuya...