26 / 04 / 2024

Osman Yüksel kimdir

Osman Yüksel kimdir

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Osman Alpan Ardalı kimdir?

Meslekte 40 yılını dolduran İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Osman Alpan Ardalı kimdir? Osman Alpan Ardalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Alpan Ardalı..

Hakan Can Yılmaz kimdir?

Çanakkale Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz kimdir? Hakan Can Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Can Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hakan Can Yılmaz...

Eyüp Yılmaz kimdir?

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz kimdir? Eyüp Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Eyüp Yılmaz...

Osman Çakır kimdir?

Erzurum İspir Belediye Başkanı Osman Çakır kimdir? Osman Çakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Çakır, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Çakır...

Yüksel Caddesi'nin teyzesini çaldılar!

Başkent Ankara'da Yüksel Caddesi’nin simgelerinden ‘oturan kadın’ heykeli cumartesi akşamı çalındı. Çankaya Belediyesi, “Emniyet konuyu araştırıyor” derken, bölge esnafı, “Sembollerimiz tek tek yok oluyor” dedi.

Ünal Yılmaz kimdir?

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz kimdir? Ünal Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünal Yılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünal Yılmaz...

Osman Belovacıklı kimdir?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kimdir? Osman Belovacıklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Belovacıklı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Belovacıklı...

Osman Sargın kimdir?

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kimdir? Osman Sargın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Sargın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Sargın..

Osman Yüksel kimdir Haberi

Osman Yüksel kimdir

Osman Yüksel, üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi ile Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. İnşaat mühendisi olarak mezun olan Osman Yüksel aynı zamanda SPK Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanı.


Osman Yüksel, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Eğitim Bölümü'nde Müdür olarak görev alıyor.


Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı.


Kitapta; 2012-2015 yılları arasında gayrimenkul mevzuatında yapılan önemli düzenlemeler ve düzenlemelerden bir bölümüne ilişkin, değerlendirmeler ile düzenlemeden önceki halleri yer alıyor.




Gayrimenkul mevzuatındaki düzenlemeler tek kitapta...