26 / 04 / 2024

Osman Zolan kimdir

Osman Zolan kimdir

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 15 başlıkta hazırladıkları 258 projeyi ‘Sen ben yok önce Denizli’ adıyla tanıttı.

Osman Zolan kimdir?

Osman Zolan, 2019 yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Osman Zolan kimdir? Osman Zolan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Denizli'nin 1/25 binlik imar planı onaylandı!

Denizli'nin 1/25 binlik nazım imar planı, Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin kasım ayı oturumunda kabul gördü.

Osman Zolan'a Mimarlar Odası'ndan ziyaret!

Bir süre önce göreve başlayan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 

Denizli Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatında bulundu. Yüzme havuzunda sona gelindi.

Osman Zolan: Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ'nin toplam bütçesi geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 100 oranında artırılarak 1,255 milyar TL oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Yatırımlarla dolu bir yıl geçireceğiz" dedi.

Osman Zolan: Denizli teleferik projesini hayata geçirdik!

Denizli'de teleferik rüyasını gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatandaşlar şehrin eşsiz manzarasının keyfini çıkaracak" dedi. Başkan Zolan, "Teleferikte amaç sadece Denizli'yi seyretmek değil. " ifadelerini kullandı

Denizli'deki teleferik tesisi 15 Ekim'de açılacak!

Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak olan teleferiği en geç 15 Ekim'de hizmete açacakları müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Yaşayan bir tesis hazırlıyoruz" dedi.

Osman Zolan'dan 4 mahalleye altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinden sonra İlbade, Muratdede, Akkonak ve Karaman'da da alt yapı çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi.

Osman Zolan Sarayköy yatırımlarını anlattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçenin saray gibi olacağını söyledi. Sarayköy ziyaretine, Ahmetli mahallesiyle başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti

Denizli'ye teleferik geliyor!

Denizli Belediyesi tarafından yapılacak olan teleferik projesinde ilk adım atıldı. Bağbaşı Mahallesi'nden Zeytinli Yaylası'na çıkacak olan teleferik sisteminin ihalesi yapıldı. Teleferik şehrin ilki olma özelliğine sahip..

Osman Zolan: Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak. 1.5 ay içerisinde teleferik inşaatımızın tamamlandığını göreceğiz" dedi.

Osman Zolan: Acıpayam'a su arıtma tesisi kazandıracağız!

Denizli Büyükşehir Belediyesi olan Osman Zolan Acıpayam'ı ziyaret etti. Zolan, ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada Acıpayam'ı dış etkilerden korumak adına bölgeye yeni bir su arıtma tesisi kazandıracaklarını dile getirdi.

Denizli'de Dünya Çevre Günü etkinliği düzenlendi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "5 Haziran Dünya Çevre Günü" nedeniyle yaptığı açıklamada, yapılan tesislerle Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çöpten elektrik üretir hale geldiğini belirtti.

Osman Zolan Denizli için 222 projesini tanıttı!

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeniden seçilmeleri durumunda hayata geçirecekleri 222 projeyi tanıttı. Zolan, "Denizli Hazır Hedef 20’de 20" parolasıyla yola çıktıklarını, yapacakları hizmetlerin heyecanı içerisinde olduklarını söyledi...

Fatih Osman Tar hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Fatih Osman Tar kimdir? Kaç yaşında? Hangi üniversitede okudu? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Fatih Osman Tar’ın hayatı...

Osman Tokur iş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Panora GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Osman Tokur kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Tokur hakkında merak edilen her şey...

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Osman Ataş kimdir?

Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ataş kimdir? Osman Ataş hangi görevlerde bulundu?

Denizli deprem mağdurlarına TOKİ müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen Ağustos ayındaki depremden etkilenen Bozkurt ilçesinde, binaları ağır hasar alan ihtiyaç sahiplerine TOKİ konutları tahsis edileceğinin müjdesini verdi...

Denizli yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı için Pamukkale ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Osman Zolan Denizli için 258 projesini açıkladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 15 başlıkta hazırladıkları 258 projeyi ‘Sen ben yok önce Denizli’ adıyla tanıttı.

Denizlispor'a stat müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor'a stat müjdesi verdi.

Osman Zolan'a Mimarlar Odası'ndan ziyaret!

Bir süre önce göreve başlayan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

Denizli Çivril yatırımları masaya yatırıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği yatırımları denetleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Osman Zolan kimdir Haberi

Osman Zolan kimdir

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, yerel seçimler için hazırladığı projeleri açıkladı.

Star Gazetesi'nden Muammer Başkan'ın haberine göre, Başkan Zolan, Denizli halk plajından şehir stadyumuna, millet bahçesinden yeni sanayi sitesine kadar 15 başlıkta hazırladıkları 258 projeyi ‘Sen ben yok önce Denizli’ adıyla duyurdu. 

Zolan, “Çıkmış olduğumuz bu yolda niyetimiz milletimizin ihtiyaçlarını gidermektir. Her gün Denizlimizde taş üstüne taş koyduk, bir sorunu çözmek için gayret ettik. Tüm vatandaşlarımla el ele, kol kola yürümeye özen gösterdim. Onların ihtiyacını karşılamak için hiçbir ayrım yapmaksızın Denizli’de yaşayan 1 milyondan fazla kardeşimizin dertleriyle dertlendik. Söz verdiğimiz tüm projeleri yerine getirdik. 19 ilçemizde 622 mahallemizde birçok güzel hizmetlerle Verdiğimiz tüm sözleri tutmanın mutluluk ve gururunu yaşıyorum” açıklamasında bulundu.

KENDİMİZE...