16 / 04 / 2024

osmancık devlet hastanesi nerede

osmancık devlet hastanesi nerede

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un Osmancık ilçesine yaptırılan 100 yataklı devlet hastanesi teslim aşamasına geldi. 2012 yılının Mayıs ayında temeli atılan hastane inşaatı tamamlanarak teslim edildi...

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Levent Gök'ten Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne ilişkin açıklama!

Ankara Polatlı’da bulunan Duatepe Devlet Hastanesi, kaderine terk edildi. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Hastane, uzun yıllar hizmet verdikten sonra yeni hastanenin yapılmasıyla 2017 yılında taşındı ve atıl durumda bırakıldı. Şimdi her yeri yıkılmış, sökülmüş metruk bir halde” dedi.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Kocaeli'de yapımına başlanması planlanan Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli iki yıldır temeli atılamadı. 250 yataklı yeni ve modern hastane binasının 71 milyon 250 bin TL’ye mal olması planlanıyor.

osmancık devlet hastanesi nerede Haberi

osmancık devlet hastanesi nerede


Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’un Osmancık ilçesine yaptırılan 100 yataklı devlet hastanesi teslim aşamasına geldi.


2012 yılının Mayıs ayında temeli atılan hastane inşaatı tamamlanarak teslim edildi. Yer tesliminin ardından inşaatına başlanmasından sonra 1,5 yıl gibi kısa zaman diliminde tamamlanarak bitirilen Osmancık Devlet Hastanesi iç donanımı ile birlikte yaklaşık olarak 18 milyon TL'ye mal olduğu bildirildi.


Yüklenici firma tarafından binanın teslim aşamasından sonra taşınma sürecini yakından takip eden Başhekim Yüksel Yücel, “İnşaatın bitiminden sonra teslim aldığımız hastanemizin taşınma işlemini sürdürüyoruz. Taşınma işlemini hastane yöneticilerimizle birlikte yakından takip ediyoruz. Osmancıklıların yaşadığı gibi bizde bu heyecanı tüm personelimiz birlikte yaşıyoruz. Yüklenici firma tarafından sağlık bakanlığına teslim edilerek hizmete giren yeni hastanemiz kalite olarak en üst düzeyde hemşerilerimize hizmet verecek. Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte 5 yıldızlı...