18 / 04 / 2024

osmancık doğalgaz yatırımları

osmancık doğalgaz yatırımları

Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 yeni yatırım ve ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

Türkiye'ye doğrudan yatırımlarda gayrimenkul yatırımı zirvede!

Gayrimenkul hariç, doğrudan dış yatırımlar tablosunda ilk defa negatife dönüş yaşandı. Yurtdışına giden doğrudan yatırımların gelen yatırıma oranı yüzde 103’ü geçti. İşte ayrıntılar...

Doğrudan yatırım azaldı, Türk sermayesinin yurt dışına göçü hızlandı!

Bu yılın ilk beş ayında, yabancı doğrudan yatırım girişi 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşti. Ancak aynı dönemde doğrudan yatırımlar için Türk sermayesinin ülke dışına çıkardığı döviz hacmi de bu düzeyde oldu.

Son bir yılda uluslararası doğrudan yatırımlar 13.5 milyar dolara ulaştı!

Merkez Bankası 2023 Mart ayına ait Uluslararası Doğrudan Yatırım rakamlarını açıkladı. Buna göre, 2023 yılının ilk 3 ayında Türkiye’ye gelen UDY tutarı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 artış gösterdi.

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Türkiye dokuz ayda 9,3 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım aldı!

Türkiye'ye yapılan Uluslararası Doğrudan Yatırımlar (UDY) bu yılın dokuz ayında 9.282 milyon ABD Dolarına ulaştı.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Bakasan Mimarlık İnşaat Yatırımları Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Karakaş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü doğrudan yatırımları nasıl etkiledi?

Türkiye’den yurt dışına giden yatırımların, gelen doğrudan yatırımlara oranındaki artış 2006 yılından yüzde 4 iken 2019 yılında bu oran yüzde 34’e yükseldi. Peki bu yükselişte gayrimenkulün payı nedir? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Türkiye'ye gelen doğrudan yatırımlar yüzde 13,1 arttı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ermut, "Geçen yıl dünyada doğrudan yatırımlar yüzde 13 azalışla 1,3 trilyon dolar seviyesine gerilemişken, Türkiye'ye gelen doğrudan yatırımlar yüzde 13,1 artarak yaklaşık 13 milyar dolara çıktı." dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

osmancık doğalgaz yatırımları Haberi

osmancık doğalgaz yatırımları


Osmancık Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 4 yeni yatırım (Osmancık Kalesi Restorasyonu, Küllük Tepesi Parkı, Adatepe Mesire Alanı, Araç Muayene İstasyonu) ve ilçe merkezindeki doğalgaz şehir içi iletim hatları yapım işi için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.


Toplu açılış ve temel atma törenine Ak Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar, eski Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti Çorum milletvekili adayı Bekir Horuz, Çorumgaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Çorumgaz A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kahraman, daire müdürleri ve daire müdürleri katıldı.



BU YATIRIMLAR İLK DE OLMAYACAK SON DA OLMAYACAK


Osmancık’ın...