25 / 04 / 2024

osmangazi belediyesi kamulaştırma

osmangazi belediyesi kamulaştırma

Osmangazi Belediyesi, 2018'in bitmesine sayılı günler kala yapmış olduğu kamulaştırmalar ile de dikkat çekiyor. İlçede yıl içinde 21 bin 850 metrekare alan kamulaştırıldı.

Osmangazi Belediyesi kamulaştırmada lider!

Osmangazi Belediyesi, 2017 yılında yaptığı yatırımlar için toplam 39 bin 668 metrekarelik bir alan kamulaştırdı. Belediye tarafından yapılan kamulaştırmalar için hak sahiplerine toplam 48 milyon 42 bin TL ödendi.

Osmangazi Belediyesi'nden 56,9 milyon TL'lik kamulaştırma!

Osmangazi Belediyesi, her yıl olduğu gibi 2016 yılında da yaptığı kamulaştırmalar ile ön plana çıkan belediye oldu. 2016 yılında yapılan yatırımlar için toplam 39 bin 835 metrekarelik alan kamulaştırılırken, hak sahiplerine 56 milyon 951 bin lira ödendi.

Bursa Osmangazi Belediyesi kamulaştırılan binayı yıktı!

Osmangazi Belediyesi, trafik sıkışıklığı yaşanan Tuna Mahallesi Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir binayı yıktı. Gürdal Caddesi’ni genişletmek için kamulaştırılan bir bina yıkıldı.

Bursa Başaran'da kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi kamulaştırma çalışmalarıyla ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Başaran Mahallesi Başaran Cami çevresine nefes aldıracak meydan düzenlemesi için kamulaştırma işlemleri tamamlanan 2 bina, düzenlenen törenle yıkıldı.

Bursa Osmangazi'de kamulaştırılan 3 ev yıkıldı!

Kent merkezindeki yoğun mahallelerde trafik, park ve meydan sorununu kamulaştırmalarla aşma yoluna giden Osmangazi Belediyesi, ihtiyaç duyulan her mahallede dinlenme parkı ve spor tesisi yapmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor....

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Rize Güneysu Millet Bahçesi için kamulaştırma kararı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Güneysu Belediyesi Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey'deki kamulaştırma çalışmaları ilgili bir açıklama yaptı.

Bingöl Belediyesi'nden kamulaştırma açıklaması!

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde uygulanan ‘2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında kamulaştırma kararı alınan araziler için bakanlıktan ödenek çıkarılmasına müteakip kamulaştırma çalışmalarına başlanacak.

Osmangazi Belediyesi kamulaştırmada lider!

Osmangazi Belediyesi, 2017 yılında yaptığı yatırımlar için toplam 39 bin 668 metrekarelik bir alan kamulaştırdı. Belediye tarafından yapılan kamulaştırmalar için hak sahiplerine toplam 48 milyon 42 bin TL ödendi.

Manisa'da 12 milyon TL'lik kamulaştırma tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki tarihi yapıları korumak ve restore etmek için çalışma başlattı. İlçede kamulaştırma başladı.

Kahramanmaraş'ta kamulaştırma çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sarayaltı ve Şekerli Caddelerinde yol kamulaştırma çalışmalarına başladı.

Bursa Sıcaksu'daki kamulaştırma çalışmaları tamamlanıyor!

İçerisinde Sıcaksu, Kültürpark ve eski stadyumun da yer aldığı 1 milyon metrekarelik alanı sağlık ve kültür turizmi açısından hedef bölge olarak belirleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede başlattığı kamulaştırma çalışmalarına son sürat devam ediyor.

osmangazi belediyesi kamulaştırma Haberi

osmangazi belediyesi kamulaştırma

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki sıkışık ve plansız yapılaşmadan dolayı yatırımları gerçekleştirecek alan bulmakta zorlanan ve en ufak bir yatırım için dahi binlerce metrekare alan kamulaştıran belediye 2018 yılı içerisinde toplam 21 bin 850 metrekarelik alanı kamulaştırdı. 

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, yeni yollar ve meydanlar açmak, yeşil alanları artırmak, ilçeye spor tesisleri kazandırmak, kentsel dönüşüm-gelişim alanları oluşturmak, arkeolojik kazılar için uygun alan hazırlamak, çıkmaz sokakları çıkar hale getirmek adına yapılan kamulaştırmalar için hak sahiplerine toplamda 52 milyon 250 bin liralık ödeme yapıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, projeleri hayata geçirirken alan bulmakta büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek, “Maliyeti çok yüksek olsa da, bu engelleri kamulaştırma yaparak aşıyoruz. Öyle ki, bazı yatırımlarımızın kamulaştırma bedeli, yapım maliyetinden çok daha fazla oluyor. İnşaat bedelinden...