27 / 04 / 2024

osmangazi belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

osmangazi belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

2016 Osmangazi'de dönüşüm yılı olacak!

Osmangazi Belediyesi, 2015 yılında hız verdiği kentsel dönüşüm çalışmalarına 2016 yılında yepyeni projeler de dahil ederek sadece ilçenin değil tüm kentin çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi Belediyesi'nin 2019 bütçesi 638 milyon TL!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesinin 638 milyon TL olduğunu söyledi.

Bursa'ya 100 dönümlük millet bahçesi!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projesini “millet bahçesi” ile taçlandırıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı’da 100 dönüm arazi üzerinde millet bahçesi kurulacağını söyledi. 

osmangazi belediyesi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

osmangazi belediyesi kentsel dönüşüm projeleri


Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’nda Osmangazi Belediyesi’nin standını ve fuar alanını gezdi. Yerli ve yabancı ziyaretçilerden büyük beğeni ve ilgi toplayan Osmangazi Belediyesi standında kentsel dönüşümden, diğer vizyon projelere kadar pek çok yatırım görücüye çıktı.


Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı. Soğanlı’nın yanı sıra Osmangazi Belediyesi’nin diğer kentsel dönüşüm projeleri hakkında da yerli ve yabancı ziyaretçilere bilgi verildi. Demirkapı ve Kent Meydanı Kentsel Dönüşümü ile Hisar Kentsel Yenileme Projesi, İnşaat Fuarı’nın iddialı projeleri arasında yer aldı. Osmangazi Belediyesi’nin standını gezen ziyaretçiler, üç boyutlu gözlükle projelerdeki örnek daireleri inceleme fırsatı da buldu.


Dündar, “Osmangazi’yi Dönüştürme Hedefindeyiz”


Fuar alanındaki standları gezen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa  Dündar, fuarların ciddi yatırımlar ve modern...