29 / 03 / 2024

Osmangazi Belediyesi mustafa dündar

Osmangazi Belediyesi mustafa dündar

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, ev ziyaretleri ile vatandaşla bire bir sohbet edip onların sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor...

Osmangazi Belediyesi, 5 yılda bin 166 projeyi hayata geçirdi!

Kendimizle yarışıyoruz Göreve geldiği tarihte '5 Yılda 5 Otopark', '3 Kapalı Pazar Alanı' sözü veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hedeflerini ikiye katladı. Dündar, 5 yılda 10 otopark, 7 pazar alanıyla sayısız eseri hayata geçirdi.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi Belediyesi'nin 2019 bütçesi 638 milyon TL!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesinin 638 milyon TL olduğunu söyledi.

Osmangazi Hamitler'de 37 bin daireye oturma izni verildi!

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak açıklandı. Başkan Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını dile getirdi. 

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Osmangazi Belediyesi mustafa dündar Haberi

Osmangazi Belediyesi mustafa dündar


Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, ev ziyaretleri ile vatandaşla bire bir sohbet edip onların sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor.Yenibağlar mahallesinde bir vatandaşın evine konuk olan Mustafa Dündar, İdeolojik değil hizmet odaklı bir yönetim anlayışı sergiledikleri Osmangazi’de, vatandaşın sıkıntılarını birebir dinleyip, gelen talepler doğrultusunda çözüm ürettiklerini, katılımcı bir yönetim anlayışı sergilediklerini söyledi. 


Türkiye’de, AK Parti iktidarı ile birlikte klasik belediyecilik anlayışının sona erdiğini ifade eden Dündar, “Bizler, genel Başkanımız ve Başbakanımızın da dediği gibi, kimseyi ötekileştirmeden, nereden geldiğine, hangi inanca mensup olduğuna bakmaksızın, sorun ve ihtiyaç neyse ona müdahale ettik, çözüm ürettik. Sosyal belediyeciliğin gereğini yaparak, eğitim, sağlık, çevre gibi birçok alanda proje geliştirip uyguladık” dedi.Bu dönem hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacaklarını ifade eden...