25 / 04 / 2024

Osmangazi Belediyesi projeleri

Osmangazi Belediyesi projeleri

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi'de 2017 açılış ve temel yılı olacak!

2016 yılını hizmet yılı olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Osmangazi Belediyesi, 2017 yılına da gerçekleştireceği açılış ve temel atmalar ile damga vurmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi 13 okulu daha yeniledi!

Vatandaşların talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan her alanda hizmet üreten Osmangazi Belediyesi, ilçedeki 13 okulu yenileyerek, çocukların daha iyi şartlarda eğitim alacakları modern birer eğitim yuvasına dönüştürdü.

Osmangazi Belediyesi yol çalışmaları başlattı!

Osmangazi’nin dört bir yanındaki eskiyen ve bozulan yolları asfaltlayarak yenileyen Osmangazi Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’ndeki sokakların da asfaltlanması için çalışma başlattı.

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor!

Osmangazi Belediyesi Yeni Türkiye yolunda yeni projelerini hayata geçiriyor. Osmangazi Belediyesi Kent Meydanı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Panorama Bursa 1326, Osmangazi Atletizm Salonu, Adrenalin park ve Kaliteli Yaşam Merkezi projelerini hayata ge

Osmangazi Belediyesi'nden 16 vizyon proje!

Yaklaşık 815 bin nüfusuyla Türkiye’nin birçok ilden daha büyük ve aynı zamanda 4. büyük ilçesi olan Osmangazi’de, kentsel dönüşümle birlikte yeniden inşa süreci başlatılıyor.

Soğanlı Mahallesi' ne kentsel dönüşüm projesi! Daireler 150 bin TL' den başlıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Soğanlı Mahallesi' nde gerçekleşecek. Projede toplam bin 790 daire yer alacak. Projedeki daireler 150 bin TL' den başlıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Soğanlı Mahallesi' ne kentsel dönüşüm projesi!

Osmangazi Belediyesi Soğanlı Mahallesi’nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinde toplam 42 hektar üzerinde gerçekleşecek. Projede 1790 konut ve 175 ticari alan yer alacak. Projedeki daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Osmangazi Belediyesi yeni projelere hazırlanıyor!

Sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yatırımlar yapan Osmangazi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projelerini 2014 yılının Kasım ayı içerisinde birer birer hizmete açacak...

Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü oluşturacak!

Geçen dönem özel sektör ile anlaşarak 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm projelendirmelerine başlayan Osmangazi Belediyesi, bu yılda dönüşüme kurumsal kimlik kazandırmak için belediye bünyesinde Kentsel Tasarım Müdürlüğü kuruyor.

Osmangazi Belediyesi, 5 yılda 1166 proje hayata geçirdi!

Osmangazi Belediyesi, 5 yılda hayata geçirdiği 1166 proje ile Türkiye'de örnek bir belediyecilik sergiledi. '5 Yılda 5 Otopark', '3 Kapalı Pazar Alanı' sözü veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hedeflerini ikiye katladı...

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Osmangazi Belediyesi'nin 2019 bütçesi 638 milyon TL!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesinin 638 milyon TL olduğunu söyledi.

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Osmangazi Belediyesi projeleri Haberi

Osmangazi Belediyesi projeleri

Osmangazi'deki birçok mahalleye sosyal donatı alanı inşa eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresinde bulunan spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina yapıyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Hamitler Mahallesi’ne değer katacak olan projenin temeli törenle atıldı. Toplam 420 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan yeni binada muhtarlık, çay ocağı, spor kulübü, eğitim salonu, bay, bayan ve engelli tuvaletleri bulunacak.

Temel atma töreninde açıklama yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 40 yıl önce 130 haneli köy olan Hamitler’in şimdi 40 bin kişilik bir nüfusa sahip olduğunu söyledi. Hamitler, Yunuseli ve Güneştepe’nin planlı şekilde büyüyen ve gelişen bölgeler olduğunu belirten Dündar, “2009 yılında göreve geldiğimizde bu bölgenin imar çalışmalarını yakından takip ettim. İmar planlarının uygulanmasında özel...