19 / 04 / 2024

osmangazi belediyesi

osmangazi belediyesi

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi Belediyesi'nin 2019 bütçesi 638 milyon TL!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesinin 638 milyon TL olduğunu söyledi.

Osmangazi Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarihi yapıları ayağa kaldırıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Kıbrıs gazisine yeni ev!

Kıbrıs Savaşı’nda gazi olan 65 yaşındaki Hayrettin Çiftçi’nin harabe haldeki evini yıkan Osmangazi Belediyesi, gazi için yeni bir ev hayata geçirdi..

Osmangazi Belediyesi 2017’de 2 bin 314 inşaat ruhsatı verdi!

Osmangazi Belediyesi, 2017 içerisinde yapılan başvurular neticesinde 2 bin 314 yapı ruhsatı, bin 93 de yapı kullanma ruhsatı verdi.

osmangazi belediyesi Haberi

osmangazi belediyesi

Sayıştay, Bursa Osmangazi Bedeliyesi’nin, 03.10.2018 tarihli 2018/293 esas ve 666 karar nolu Belediye Meclisi Kararı ile 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75/1-c kapsamında, söz konusu derneğin kendi arsası üzerine yurt inşaatı yapıldığını belirledi.

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre; denetçi raporunda, "Belediye ile söz konusu dernek arasında Kanun’un 75/1-c kapsamında iş birliği protokolü imzalandığı ve belediye, özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği" vurgulandı.

Belediyenin faaliyet raporununda “… Vakfı ile Osmangazi Belediyesi Arasındaki Kükürtlü Öğrenci Yurdu İnşaatı İşine Ait İşbirliği Protokolü” şeklinde yer verilen projede “Protokolün Konusu”nun şu şekilde açıklandığı kaydedildi:

- Mülkiyeti … Vakfına ait, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi 3859 Ada, 11 Parselde bulunan…. Vakfın ait camii ve yurdun yıkılmasının ardından, caminin vakfın kendi imkanları ile...