25 / 04 / 2024

osmangazi kaçak bina yıkımı

osmangazi kaçak bina yıkımı

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'deki kaçak bina yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilmiş 6 katlı ruhsatsız binanın yıkımına başladı.

Osmangazi'deki kaçak binalar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, Aksungur Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapılmak istenen bir deponun temelini yıktı.

Osmangazi'deki kaçak işletme yıkıldı!

Kentteki kaçak binaların yıkımına devam eden Osmangazi Belediyesi, Orhaneli yolu üzerinde tarım arazisine kaçak olarak inşa edilen işletmeyi yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim bölgelerinden olan Yunuseli Mahallesinde kaçak olarak yapılan bir inşaatı yıktı.

Bursa’da yılın ilk kaçak bina yıkımı yapıldı!

Bursa Merkez Osmangazi Belediyesi, ruhsatsız yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Belediye' nin Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından, kaçak olduğu belirlenen tek katlı bina yerle bir edildi...

Osmangazi Belediyesi iki kaçak binayı yıktı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, iki kaçak bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yunuseli Mahallesi’nde, Çevik Kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi altında yapılan yıkımlarda, bitişik iki katlı iki bina yerle bir edildi....

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Ege Üniversitesi'ndeki iki kaçak binadan kira alınmadı iddiası!

Ege Üniversitesi (EÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın Ege Üniversitesi kampüsünde biri hazine arazisinde biri yeşil alanda olmak üzere 2 kaçak bina inşa ettirdiği ve bu binalardan 2 senedir kira alınmadığı belirlendi.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Bursa'daki kaçak villa yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara aykırı şekilde inşa edilen kaçak villanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de kaçak 2 katlı bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Avdancık Mahallesi’nde orman arazisi üzerinde kaçak olarak inşa edilen 2 katlı bir evin yıkımı gerçekleşti. 

Seferihisar'daki belediyeden onaylı kaçak bina yıkıldı!

Eski Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in işletme ruhsatı verdiği kaçak bina 2.5 yılın ardından yıkıldı. Şikayette bulunan Muzaffer Ulusoy, “Geç de olsa yıkım nihayet gerçekleşti” diye konuştu.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

TBMM kaçak yapılara ilişkin teklifi görüşecek!

TBMM bu hafta kaçak yapılara ilişkin teklifin görüşmelerine başlayacak. Teklifte Cezai yaptırımların artırılması ve bina yüksekliğine de kısıtlamalar gelmesi öngörülüyor.

osmangazi kaçak bina yıkımı Haberi

osmangazi kaçak bina yıkımı

Bursa'da Osmangazi Belediye ekipleri Aksungur Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ruhsatsız yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı büyük mücadele veriyor. Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin turizm cenneti Uludağ’ın eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’ndeki 12 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi, şimdi de Türkiye’nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa ovasını kaçak yapıları teker teker kaldırıyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Aksungur Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan iki katlı binayı yıktı.



Dünyaca ünlü siyah incir başta olmak üzere, birçok ürünün yetiştiği tarım alanları üzerinde yapılaşmayı engelleyen ekipler, ruhsatsız binayı iş makinesi ile yıkarak kullanılamaz hale getirdi. Güvenlik önlemleri ile gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir aksilik yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmayı...