25 / 04 / 2024

osmangazi kaçak ev yıkımı

osmangazi kaçak ev yıkımı

Osmangazi'de kaçak ve ruhsatsız yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen iki katlı prefabrik evi iş makinesiyle yıkarak yerle bir etti.

Osmangazi Belediyesi iki kaçak binayı yıktı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, iki kaçak bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yunuseli Mahallesi’nde, Çevik Kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi altında yapılan yıkımlarda, bitişik iki katlı iki bina yerle bir edildi....

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Kaçak prefabrik ev yapmanın cezası ne kadar?

Kolay kullanımından dolayı tercih edilen bütün prefabrik yapılar için ruhsat izni alınması gerekiyor. Aksi durumda kaçak yapı olan prefabrik evler için ceza kesiliyor.

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Şile'de kaçak konteyner kurulumu arttı!

İstanbul Şile'de pandemi ile birlikte son bir yılda ormanlık arazilere, tarım arazilerine kaçak kurulan konteyner evler çoğaldı. Aynı zamanda çok sayıda kişi de kamyonlarla konteyner ev getirerek kaçak olarak kurmak istiyor.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Bursa'daki kaçak villa yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara aykırı şekilde inşa edilen kaçak villanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Osmangazi'de kaçak 2 katlı bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Avdancık Mahallesi’nde orman arazisi üzerinde kaçak olarak inşa edilen 2 katlı bir evin yıkımı gerçekleşti. 

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

osmangazi kaçak ev yıkımı Haberi

osmangazi kaçak ev yıkımı

Osmangazi Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’ndeki Kaçak prefabrik evi yıktı. İlçede kaçak ve ruhsatsız yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Çağlayan Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen iki katlı prefabrik evi iş makinesiyle yıkarak yerle bir etti. 


Jandarma ekiplerinin güvenlik tedbirleri altında gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Belediye yetkilileri, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.


Milliyet




Haber Yurthaber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bursa'nın en önemli sorunlarından biri olan kaçak yapılaşmayla mücadelesini aralıksız şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, Çağlayan Mahallesi'ndeki kaçak prefabrik evi yıktı. 


İlçede kaçak ve ruhsatsız yapışmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Çağlayan Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen iki katlı prefabrik evi iş makinesiyle yıkarak yerle bir etti. Jandarma ekiplerinin güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir olumsuzluk...