20 / 04 / 2024

osmangazi kaçak yapı yıkım

osmangazi kaçak yapı yıkım

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak binalar yıkıldı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki 5 bina için imar barışı başvurusunda bulunuldu. Belediye tarafından 2018 yılında yapıldığı tespit edilen binalar yıkıldı.

Osmangazi'de kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor!

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi'nin kaçak yapıyla mücadelesi hız kesmeden sürüyor. Bağlarbaşı Mahallesi'nde kaçak olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı çıkan tek katlı bina, belediye ekipleri tarafından yıkılarak yerle bir edildi...

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen iki villa yıkıldı. Bölgede kaçak yapıya geşçit verilmiyor.

Uludağ'da kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak yapıları yıkıyor. Ekipler, kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villayı yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları ile modern ve planlı Osmangazi’yi inşa ederken, kent kimliği ve dokusuna zarar veren kaçak yapılar ile de mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Uludağ ve yamaçlarında yıkılması gereken çok kaçak yapı var!

Yazıma başlarken, Osmangazi Belediyesi'nin kendi hudutları ve yetki alanı içerisinde bulunan Uludağ ve yamaçlarındaki kaçak yapıları yıkma çalışmasını başlatmış olması nedeniyle kutluyorum.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim bölgelerinden olan Yunuseli Mahallesinde kaçak olarak yapılan bir inşaatı yıktı.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen bir prefabrik ev ile temeli yıktı.

Uludağ'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Süleymaniye Mahallesinde kaçak olduğu tespit edilen bir prefabrik ev ile ev yapılmak için hazırlanan temeli yıktı.

Uludağ kaçak yapılardan arınıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ'ı da kaçak yapılardan temizliyor.

Uludağ'da kaçak yapı temizliği yapıldı!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi'yi inşa etmek için kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da geçit vermiyor.

Osmangazi Belediyesi Uludağ’daki kaçak yapıları yıkıyor!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi’yi inşa etmek için kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da geçit vermiyor.

osmangazi kaçak yapı yıkım Haberi

osmangazi kaçak yapı yıkım

Kaçak yapılaşmaya geçit vermeyen Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan kaçak yapıları tek tek yıkıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Soğukpınar Mahallesi’nde ruhsatsız olarak inşa edildiği belirlenerek hakkında yıkım kararı verilen prefabrik ev iş makinesi ile yıkıldı. Güvenlik önlemleri altında yapılan yıkım sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleriyle ilgili uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini ifade etti. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde kaçak olduğu belirlenen yapıların yıkımları...