20 / 04 / 2024

Osmangazi kaçak yapı yıkımı

Osmangazi kaçak yapı yıkımı

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak villa yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ruhsatsız lüks villa inşaatını yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

Kaçak evi internette 360 bin TL'ye satacaktı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ve internet üzerinden 360 bin liraya satışa sunulan ruhsatsız prefabrik evi yerle bir etti.

Osmangazi'deki imar Barışı oyununu belediye ekipleri bozdu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi'nde kaçak olarak yapılmış 8 katlı ruhsatsız binanın yıkımına başladı.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Osmangazi'deki kaçak yapı yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Çukurca Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen soğuk hava deposu inşaatını yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya izin yok!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki Kirazlı Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen iki ahşap binayı yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapı yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı.

Osmangazi'de tarım arazisine yapılan kaçak ev yıkıldı!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesine kesintisiz devam eden Osmangazi Belediyesi, Dereçavuş Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen evi yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Osmangazi'de kaçak villalar yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen iki villayı yıktı.

Osmangazi’de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi'nin kaçak ve plansız yapılaşma ile mücadelesi aralıksız sürüyor. Osmangazi Belediyesi, Ahmetbey Mahallesi'nde kaçak olduğu belirlenen 2 katlı binayı yıktı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen iki villa yıkıldı. Bölgede kaçak yapıya geşçit verilmiyor.

Uludağ'da kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak yapıları yıkıyor. Ekipler, kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villayı yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları ile modern ve planlı Osmangazi’yi inşa ederken, kent kimliği ve dokusuna zarar veren kaçak yapılar ile de mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Uludağ ve yamaçlarında yıkılması gereken çok kaçak yapı var!

Yazıma başlarken, Osmangazi Belediyesi'nin kendi hudutları ve yetki alanı içerisinde bulunan Uludağ ve yamaçlarındaki kaçak yapıları yıkma çalışmasını başlatmış olması nedeniyle kutluyorum.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim bölgelerinden olan Yunuseli Mahallesinde kaçak olarak yapılan bir inşaatı yıktı.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen bir prefabrik ev ile temeli yıktı.

Uludağ'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Süleymaniye Mahallesinde kaçak olduğu tespit edilen bir prefabrik ev ile ev yapılmak için hazırlanan temeli yıktı.

Uludağ kaçak yapılardan arınıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ'ı da kaçak yapılardan temizliyor.

Uludağ'da kaçak yapı temizliği yapıldı!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi'yi inşa etmek için kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da geçit vermiyor.

Osmangazi Belediyesi Uludağ’daki kaçak yapıları yıkıyor!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi’yi inşa etmek için kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da geçit vermiyor.

Osmangazi kaçak yapı yıkımı Haberi

Osmangazi kaçak yapı yıkımı

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine ara vermeden sürüyor. 

Olay Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olarak yapıldığı belirlenen sonra kanuni işlemleri tamamlanan bir binanın yıkımı gerçekleşti. Çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik tedbiri aldığı yıkımda, bina iş makinesi ile yıkımı gerçekleşti.

Yıkımında herhangi bir olumsuzluk oluşmadı. Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleriyle ilgili uyarılarda bulunurken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini anlattı.