29 / 03 / 2024

osmangazi kaçak yapı

osmangazi kaçak yapı

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara aykırı şekilde inşa edilen kaçak villanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de kaçak inşaata zamanında müdahale!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde orman arazisi üzerine kaçak olarak belirlenen yapıyı yıktı.

Osmangazi'de ruhsatsız villa yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Doburca Mahallesi’nde bir villanın ruhsata aykırı şekilde inşa edilen kısımlarını yıktı.

Osmangazi'deki kaçak inşaatlara zamanında müdahale!

Kaçak yapılaşmaya zamanında müdahale eden Osmangazi Beleyesi, Soğanlı Mahallesinde inşaat aşamasındaki iki katlı kaçak binanın yıkımını tamamladı.

Osmangazi'de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve çay ocağı olarak kullanılan kaçak prefabrik yapıyı kaldırdı.

Osmangazi’de kaçak yapıya geçit yok!

Osmangazi Belediyesi'nin kaçak ve plansız yapılaşma ile mücadelesi aralıksız sürüyor. Osmangazi Belediyesi, Ahmetbey Mahallesi'nde kaçak olduğu belirlenen 2 katlı binayı yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim bölgelerinden olan Yunuseli Mahallesinde kaçak olarak yapılan bir inşaatı yıktı.

Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, imar planında yol olarak görülen arazi üzerine yapılmış olan Küçük Balıklı Mahallesi’ndeki iki fabrika inşaatını kamulaştırarak yıktı. Binaların yıkılmasıyla birlikte bölgedeki çıkmaz sokaklar çıkar hale getirildi.

Zafer Karakılıç: Kaçak çivi dahi çaktırmam!

Zafer Karakılıç, önceliklerinin planlı bir ilçe olduğunu vurgulayarak, "Belediyeler yıkarak kaçak yapılaşmayla mücadele etmeye çalışıyor. Biz buna en başından müdahale ederek tek bir çivi çakılmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Osmangazi'de kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor!

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi'nin kaçak yapıyla mücadelesi hız kesmeden sürüyor. Bağlarbaşı Mahallesi'nde kaçak olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı çıkan tek katlı bina, belediye ekipleri tarafından yıkılarak yerle bir edildi...

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen iki villa yıkıldı. Bölgede kaçak yapıya geşçit verilmiyor.

Uludağ'da kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak yapıları yıkıyor. Ekipler, kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villayı yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları ile modern ve planlı Osmangazi’yi inşa ederken, kent kimliği ve dokusuna zarar veren kaçak yapılar ile de mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Uludağ ve yamaçlarında yıkılması gereken çok kaçak yapı var!

Yazıma başlarken, Osmangazi Belediyesi'nin kendi hudutları ve yetki alanı içerisinde bulunan Uludağ ve yamaçlarındaki kaçak yapıları yıkma çalışmasını başlatmış olması nedeniyle kutluyorum.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçenin yeni gelişim bölgelerinden olan Yunuseli Mahallesinde kaçak olarak yapılan bir inşaatı yıktı.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen bir prefabrik ev ile temeli yıktı.

Uludağ'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Süleymaniye Mahallesinde kaçak olduğu tespit edilen bir prefabrik ev ile ev yapılmak için hazırlanan temeli yıktı.

Uludağ kaçak yapılardan arınıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ'ı da kaçak yapılardan temizliyor.

Uludağ'da kaçak yapı temizliği yapıldı!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi'yi inşa etmek için kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da geçit vermiyor.

Osmangazi Belediyesi Uludağ’daki kaçak yapıları yıkıyor!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi’yi inşa etmek için kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da geçit vermiyor.

osmangazi kaçak yapı Haberi

osmangazi kaçak yapı

İlçe genelinde kaçak yapıları tespit ederek yıkımlarını gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi, son olarak Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara aykırı şekilde inşa edilen kaçak villanın yıkımını gerçekleştirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; kent kimliği ve dokusuna zarar veren kaçak yapılara karşı kararlı mücadele yürüten Osmangazi Belediye ekipleri, ruhsatsız olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı çıkan lüks villanın yıkımı için sabah erken saatlerde harekete geçti.

İlk olarak villanın içindeki eşyaları çıkartan ekip, ardından iş makinesi ile villayı yıkarak kullanılamaz hale getirdi. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir sorun yaşanmadı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak villa...