19 / 04 / 2024

osmangazi kentsel dönüşüm

osmangazi kentsel dönüşüm

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçe içerisinde bulunan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İbrahimpaşa Mahallesi'nde yer alan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de 2020'de 81 metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, 2020 yılı içerisinde ilçe genelinde 81 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de kaçak yapı avı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edildiği belirlenen prefabrik evi yıktı.

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Osmangazi metruk binalardan temizleniyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından bölgede bulunan metruk binaların yıkımı tek tek gerçekleşiyor.

Osmangazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi'nde tehlike taşıyan metruk binaları tek tek yıkıyor.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi planlı şehirleşmenin merkezi oldu!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi, yapılan imar uygulamalarıyla modern şehirleşmenin merkezi haline geldi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki hızlı gelişime bağlı olarak 10 yılda 300 bin kişilik modern bir şehir kurduklarını belirterek, “Herkes konuşur, Osmangazi iş yapar” dedi…

Osmangazi'de depreme dayanıklı binalar inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde yaşam başladı. Bölgede sağlam ve depreme dayanıklı konutlara öncelik veriliyor.

Bursa Soğanlı, kentsel dönüşümle değerlendi!

Yatay şehirleşmenin örnek projeleri arasında yer alan Soğanlı Kentsel Dönüşümü, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile de Bursa’nın yükselen değeri oldu.

Osmangazi Hamitler'de 37 bin daireye oturma izni verildi!

Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi 638 milyon lira olarak açıklandı. Başkan Mustafa Dündar, Türkiye’de borçsuz ender belediyelerden biri olduklarını ifade ederek, bütçeyi en verimli şekilde kullandıklarını dile getirdi. 

Osmangazi kentsel dönüşümde ilk sırada!

Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirdiği kamulaştırmalar ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçeler arasında birinci sıraya yükseldi.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Kükürtlü kentsel dönüşümünde ilk adım atıldı!

Osmangazi Belediyesi,Kükürtlü kentsel dönüşüm projesinde ilk adımı hazineye ait bir binayı dönüşüm kapsamına alarak attı. Kükürtlü'de Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan eski bina, dönüşüm için takas yoluyla belediyeye kazandırıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm takası!

Bursa Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılı kentsel dönüşüm projesi başlatan Osmangazi Belediyesi, yeni projedeki daireleri şehir merkezindeki kentsel dönüşüm sahasına taşıyıp, lojmanlarla takas edecek.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

osmangazi kentsel dönüşüm Haberi

osmangazi kentsel dönüşüm

Bursa'da Osmangazi Belediye ekipleri Aksungur Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ruhsatsız yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı büyük mücadele veriyor. Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin turizm cenneti Uludağ’ın eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’ndeki 12 kaçak yapının yıkımını gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi, şimdi de Türkiye’nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa ovasını kaçak yapıları teker teker kaldırıyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Aksungur Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan iki katlı binayı yıktı.



Dünyaca ünlü siyah incir başta olmak üzere, birçok ürünün yetiştiği tarım alanları üzerinde yapılaşmayı engelleyen ekipler, ruhsatsız binayı iş makinesi ile yıkarak kullanılamaz hale getirdi. Güvenlik önlemleri ile gerçekleştirilen yıkımda herhangi bir aksilik yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmayı...