20 / 04 / 2024

Osmangazi Köprüsü ne zaman açılacak

Osmangazi Köprüsü ne zaman açılacak

Bakan Arslan, "Dev projelerin üçü bu yıl hizmete girecek. Osmangazi Köprüsü'nü 30 Haziran'da, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü bağlantı yollarıyla 26 Ağustos'ta, Avrasya Tüp Geçişi'ni ise 20 Aralık'ta vatandaşlarımızın hizmetine alacağız" dedi.

Osmangazi Köprüsü Dilovası'nda gayrimenkul fiyatlarını artırdı!

Dilovası Kaymakamı Harun Şahin Körfez'in gerdanlığına 30 Haziran'da kavuşacağını açıkladı. Şahin, köprünün en net görülebildiği yer olan Dilovası'nda arsa ve konut fiyatlarının arttığını belirtti.

Osmangazi Köprüsü bugün açılıyor!

Dünyanın 4. büyük köprüsü olan Osmangazi Köprüsü, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın da katılmasıyla gerçekleştirilmesi planlanan tören ile hizmete açılacak.

Osmangazi Köprüsü'nde son hazırlıklar tamam!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nun en önemli ayağını oluşturan ve Körfez’in iki yakasını birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü iki gün sonra trafiğe açılıyor.

Osmangazi Köprüsü açılışa hazır!

Osmangazi Köprüsü, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle 30 Haziran'da hizmete açılıyor. Bayram öncesi açılacak köprü sayesinde İzmit Körfezi 4 dakikada geçilecek.

Süleyman Soylu: Osmangazi Köprüsü mükemmel bir eser!

Türkiye'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü ile iki yakayı birleştirdiğini dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, eserlerin geleceğe ait sıçramaların en önemli ayaklarından biri olduğunu bildirdi.

Osmangazi Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı törenle 30 Haziran'da açılması planlanan, dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alan Osmangazi Köprüsü, yaklaşık 39 ayda tamamlandı.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Bakan açıkladı: 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 aracın geçtiğini duyurdu. İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Osmangazi Köprüsü'nden iki haftada 757 bin araç geçti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Osmangazi Köprüsü'nden 4-17 Temmuz tarihleri arasında toplamda 757 bin 227 aracın geçtiğini açıkladı. En yoğun araç geçişi, Kurban Bayramı arifesi olan 8 Temmuz’da oldu. Bu tarihte, Osmangazi Köprüsü’nden 80 bin 624 araç geçti.

Osmangazi Köprüsü'nden geçiş ücretlerinin 590 lirasını geçmeyenler ödüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Osmangazi Köprüsü'nden Kurban Bayramı sürecinde 100 bine yakın aracın geçtiğini açıkladı. Osmangazi Köprüsünden geçen araçlardan 184 lira ücret alınıyorken köprüyü hiç kullanmayanlar 590 lira bedel ödüyor.

Yap İşlet Devret modeliyle yapılan Osmangazi Köprüsü 6 ayda araç geçiş rekoru kırdı

Osmangazi Köprüsü inşa edilip hizmete açıldığı 1 Temmuz 2016 yılından bu yana ilk kez taahhüt edilen araç geçiş sınırını aştı. 15 yıl 9 ay 24 gün boyunca özel sektör tarafından işletilecek köprü işletmesi için devlet araç geçiş taahhüdü vermişti.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne gizlenen semboller ne anlama geliyor?

Türkiye ve dünyanın en büyük orta açıklığına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanının katıldığı törenle 18 Mart 2022 Cuma günü resmen faaliyete girdi. Köprüde bulunan gizli sembollerin ne anlma geldiği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Osmangazi Köprüsü ne zaman açılacak Haberi

Osmangazi Köprüsü ne zaman açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, teknolojisi ve büyüklüğüyle dünyada merakla beklenen dev projelerin üçünün bu yıl hizmete gireceğini belirterek, "Osmangazi Köprüsü'nü 30 Haziran'da, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü bağlantı yollarıyla  26 Ağustos'ta, Avrasya Tüp Geçişi'ni ise 20 Aralık'ta vatandaşlarımızın hizmetine alacağız" dedi. 


Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım’ın liderliğinde başlatılan ve dünyanın merakla beklediği bazı dev projelerde sona yaklaştıklarını ifade ederek, Türkiye’de ulaşım alanında inşaatı devam eden projelerin önemli bir kısmının dünyanın en büyük projeleri arasında yer aldığını söyledi.


Söz konusu dev projelerden üçünün yıl sonuna kadar hizmete alınacağını dile getiren Arslan, bu yıl hizmete alınacak eserlerin Türkiye’nin ulaşımını dünya standartlarının ötesine taşıyacağını belirtti.


Avrasya Tüp Geçişi ile Osmangazi Köprüsü'nün ülkenin ulaşımına önemli katkı sağlayacağına dikkati çeken Arslan, "Yavuz...