24 / 04 / 2024

Osmangazi Korupark Evleri

Osmangazi Korupark Evleri

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Korupark Evleri 2. Etap imar planının iptaline ilişkin mahkeme kararıyla ilgili "Gerekeni yapacağız. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın” açıklamasını yaptı.

Korupark AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Korupark AVM 2007'de açıldı. Peki Bursa Osmangazi'de konumlanan AVM'nin 2021 yılsonu değeri ne kadar oldu?

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Tarihi Bursa Evleri Osmangazi'de hayat buluyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen rekonstrüksiyon çalışmaları ile aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi'ndeki üç sivil mimarlık örneği yapıdaki çalışmalar tamamlanıyor.

Tarihi Bursa Evleri aslına uygun olarak yenileniyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesince yürütülen rekonstrüksiyon çalışmasıyla tarihi Bursa evleri aslına uygun olarak yenileniyor...

Prestij Hayat Evleri fiyat bilgisi!

Bak Yapı tarafından Bursa Osmangazi'de hayata geçirilen Prestij Hayat Evleri'nde teslimler 2019 yılında yapılacak. Proje 17 blok olarak planlandı...

Osmangazi'de kentsel dönüşüm eylemi!

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde kentsel dönüşüm alanında evleri bulunan ve eylem yapan vatandaşlarla polis arasında arbede yaşandı.

Atış Premium Osmangazi fiyat!

Atış Premium Osmangazi fiyat listesi 2+1'lerde 275 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Atış Premium Evleri, 2017'nin sonunda teslim ediliyor...

TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen TOKİ Yunuseli BGC Evleri kurası yarın yapılacak.

Korupark Terrace Bursa fiyatları!

Korupark Terrace Bursa fiyatları 309 bin liradan başlıyor. Korupark Terrace Evleri'nde 678 adet konut yer alıyor...

Osmangazi Biaport Zafer satılık!

Osmangazi Biaport Zafer projesinde dairelerin bu yıl sonu Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Biaport Zafer Evleri'nde 180 daire yer alıyor...

Bursa Korupark Evleri için ilginç teklif!

MHP Osmangazi Belediye Meclisi Üyesi Cemil Aydın, Korupark'ın haksız elde etliği iddia edilen 200 dairenin bedelini Osmangazi"ye hastane, okul, yol gibi hizmet yaparak ödemesini istedi.

Bursa Korupark Evleri'nin yapı ruhsatı iptal mi edildi?

Bursa'da Meydan Gazetesi'nin yazarlarından Necmettin Özdemir bugünkü yazısında Torunlar GYO'nun Bursa'da hayata geçirdiği Korupark Evleri projesini ele aldı. İşte Necmettin Özdemir'in o yazısı...

Başkan Dündar 'Korupark Evleri ile ilgili gereken yapılacak!'

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Korupark Evleri 2. Etap imar planının iptaline ilişkin mahkeme kararıyla ilgili "Gerekeni yapacağız. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın” açıklamasını yaptı.

Osmangazi Korupark Evleri Haberi

Osmangazi Korupark Evleri

Bursa Osmangazi Belediye Meclisi’nin şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

Ocak ayı boyunca gerçekleştirilen kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra çalışmaları devam eden projeler hakkında da bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhalefetin Korupark’la ilgili mahkeme kararına ilişkin sorularını da cevapladı. Başkan Mustafa Dündar, “Danıştay Korupark’la ilgili geçtiğimiz günlerde kararını açıkladı. Osmangazi Belediyesi olarak bizler de mahkemenin vermiş olduğu karar doğrultusunda hareket edip gerekeni yapacağız. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.



DANIŞTAY NE KARAR VERMİŞTİ?


Korupark Evleri 2. Etap imar planının iptaline ilişkin mahkeme kararı Danıştay tarafından da onaylanmıştı. Karar sonucunda tapular geçersiz olduğu için burada dairesi bulunan mülk sahiplerinin evlerini satmaları da mümkün olmayacağı ifade ediliyor. 


Korupark Konut 2. Etapta, plan değişikliği yapılarak fazladan yüzlerce daire yapılması yönündeki itirazlar Bursa 2....