28 / 03 / 2024

osmangazi metruk bina

osmangazi metruk bina

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından metruk binaların yıkımına devam ediliyor. Belediye ekipleri, Dereçavuş Mahallesi 6. Dere Sokak üzerinde yer alan metruk binayı gerekli önlemleri alarak yıktı.

Osmangazi'deki 6 metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, İvazpaşa Mahallesi’nde yer alan 6 metruk binayı yıktı.

Osmangazi'deki metruk binalar yıkılıyor!

Güvenlik açısından riskli bulunduğu için vatandaşlar ve emniyet birimlerinin şikayeti doğrultusunda harekete geçen Osmangazi Belediyesi, metruk ile harabe haldeki yapıları alınan encümen kararlarının ardından yıkarak ortadan kaldırıyor.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

İçişleri Bakanlığı'ndan metruk bina kararı!

İçişleri Bakanlığı 81 kentin valisine metruk binalar ile ilgili genelge gönderdi. Genelgeye göre metruk binaların yerleşim birimi olarak gösterilmesine izin verilmeyecek. 

Türkiye'de 69 bin 607 metruk bina yıkıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı doğrultusunda ülke genelinde uyuşturucuların yuvası olan metruk binalar ortadan kaldırılıyor.

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Mersin Akdeniz'de 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi, Bahçe Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk binanın yıkımını kontrollü bir şekilde gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçe içerisinde bulunan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İbrahimpaşa Mahallesi'nde yer alan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Metruk Bina Veri Tabanı ile 62 bin bina yıkımı gerçekleştirildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremle mücadele kapsamında kullanılan Metruk Bina Veri Tabanı programı ile 62 bin yapının yıkımının gerçekleştiğini dile getirdi. 

osmangazi metruk bina Haberi

osmangazi metruk bina

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Dereçavuş Mahallesi’nde can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden metruk binayı yıktı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Osmangazi Belediyesi'nce atıl halde bulunan ve kentin estetiğine zarar veren metruk yapıların yıkımına devam ediliyor. Çökme tehlikesi bulunması nedeniyle mahallelerde yaşayan vatandaşları oldukça tedirgin eden metruk binalar, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından durum incelenerek, yasal işlemlerinin tamamlanmasından sonra yıkılıyor. Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dikkate alan belediye ekipleri, Dereçavuş Mahallesi 6. Dere Sokak üzerinde bulunan metruk binayı yıkmak için çalışmalara başladı. Emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk bina, iş makinesi ile yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, metruk binaların yıkılması konusunda yoğun bir çalışma yaptıklarından bahsederek, “İlçemiz metruk yapılardan temizlendikçe, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü...