19 / 04 / 2024

Osmangazi metruk ev yıkım

Osmangazi metruk ev yıkım

Osmangazi Belediyesi, halkın can ile mal güvenliğini tehdit eden, madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binanın yıkımı tamamlanıyor.

Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından, tehlikeye neden olan metruk bina bırakmamak amacıyla gerçekleşen yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçe içerisinde bulunan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İbrahimpaşa Mahallesi'nde yer alan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de 2020'de 81 metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, 2020 yılı içerisinde ilçe genelinde 81 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından metruk binaların yıkımına devam ediliyor. Belediye ekipleri, Dereçavuş Mahallesi 6. Dere Sokak üzerinde yer alan metruk binayı gerekli önlemleri alarak yıktı.

Buca'daki metruk bina mahallelinin korkulu rüyası oldu!

İzmir Buca'da uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu metruk ev, mahallelinin korkulu rüyası haline geldi. Vatandaşlar, çocuklarının can güvenliği olmadığını söyleyerek sokağa çıkamadığını ifade ettiler ve yetkililerden sorunun çözülmesini istediler.

Osmangazi'de metruk bina seferberliği!

Osmangazi Belediyesi, halkın can ile mal güvenliğini tehdit eden, madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binanın yıkımı tamamlanıyor.

Osmangazi metruk binalardan temizleniyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından bölgede bulunan metruk binaların yıkımı tek tek gerçekleşiyor.

Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından, tehlikeye neden olan metruk bina bırakmamak amacıyla gerçekleşen yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Osmangazi metruk ev yıkım Haberi

Osmangazi metruk ev yıkım

Osmangazi Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde can ve mal güvenliği nedeniyle tehlikeye yol açan metruk binanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa'da Bugün'de yer alan habere göre; Belediye halkın can ile mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra madde bağımlılarının mesken tutması sonucunda de yoğun şikayetlere konu olan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Mahallelerde yaşayan halkı oldukça tedirgin eden metruk binalar, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince durum tespiti edilerek, yasal işlemlerinin tamamlanmasından sonra yıkımı gerçekleşiyor. Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dikkate alan belediye ekipleri, Pınarbaşı Mahallesi Kalebahçe Sokak üzerinde yer alan metruk binanın yıkılması için çalışmalara başladı. Emniyet ve sağlık açısından riske neden olan metruk bina, iş makinesiyle yıkımı tamamlandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, metruk binaların yıkılmasıyla ilgili yoğun çalışmalarda bulunduklarını ifade ederek, “İlçemiz metruk yapılardan temizlendikçe,...