19 / 04 / 2024

Osmangazi Panayır Spor Tesisleri açılış

Osmangazi Panayır Spor Tesisleri açılış

Sağlıklı nesiller ve sağlıklı bir şehir için spor yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Panayır Spor Tesisleri törenle açıldı.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

Bursa Osmangazi'deki spor tesisi sayısı artıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spor alanında önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temelini attı.

Osmangazi Küplüpınar’a yeni spor merkezi!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'daki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Buca Spor Kompleksi 30 Eylül'de açılacak!

Buca Belediyesi, kentin spor yaşamına büyük katkı sağlayıp, sayıları 26’yı bulan amatör spor kulüplerinin tesis ihtiyacını tüm yönleriyle karşılayacak olan Buca Belediyesi Spor Kompleksi’nin inşaatına tam gaz devam ediyor.

Osmangazi Panayır Spor Tesisleri açılış Haberi

Osmangazi Panayır Spor Tesisleri açılış

Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Panayır Spor Tesisleri hizmete açıldı.


Sağlıklı nesiller ve sağlıklı bir şehir için spor yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Panayır Spor Tesisleri törenle açıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Spora ve sporcuya yönelik yaptığımız yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Açılışını yaptığımız Panayır Spor Tesisleri, uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak teknik donanıma sahip. Çeşitli branşlarda 485 şampiyon sporcusu bulunan Osmangazi Belediyespor’un tüm sporcuları, bunun gibi tesislerimizden yetişti. İnşallah buradan da, başarılı futbolcular yetişerek, bizlerin gururu olacak” diye konuştu.


Hedeflerinin yeşili, doğası ve tarihi korunmuş, sosyal donatı alanları ve spor sahaları ile zengin bir Osmangazi oluşturmak olduğunu ifade eden Mustafa Dündar, “Bunun için oluşturduğumuz projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. 7’den 70’e herkes spor yapabilsin diye mahallerimizi spor tesisleri ile donatıyoruz....