20 / 04 / 2024

osmangazideki fabrikalar şehir dışına mı taşınacak

osmangazideki fabrikalar şehir dışına mı taşınacak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Kartal'daki fabrikalar okula dönüşüyor!

Kartal bölgesindeki fabrikalar, şehir dışına taşınırken fabrikalardan kalan binalara yoğun bir talep gösteriliyor. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü başta özel okulların talebi arttırdığını söyledi..   

Şanlıurfa Viranşehir OSB inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Viranşehir Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete yeni giren ve inşaat çalışmaları süren fabrikaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Türkşeker Eskişehir Deneme İstasyonu 11 aylığına kiraya veriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Şeker Enstitüsü Müdürlüğü tarafından Eskişehir'in Merkez Işıklar Mahallesinde bulunan Eskişehir Deneme İstasyonu arazisinden 90 dönümlük bölümün 11 aylığına kiraya verilmesi işi ihale edilecek.

Ekonomi sadece inşaatla büyümez, fabrikalar da olmalı!

İstanbul’daki fabrikalar imar rantı yüzünden teker teker şehir dışına taşınıyor. İSO Başkanı Bahçıvan, “ Ekonomi sadece inşaat ile büyümez. Fabrikalar da olmalı” dedi..

İzmir Büyükşehir Belediyesi cürufları yol yapımında kullanmaya başladı!

Yeni yolların alt yapısında demir-çelik fabrikalarının atık malzemesi olan demir cürufunu kullanmaya başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan özellikle Aliağa ve Foça’da yaşanan önemli bir çevre sorununun çözümüne katkı sağlıyor.

1965 yılında İstanbul'da fabrikalar şehir dışına çıkartılacakmış!

1965 yılında Milli Güvenlik Kurulu, büyük bir keşmekeş içinde bulunan İstanbul'un imar planının değiştirilerek, fabrikaların şehir dışına çıkarılmasını hükümetten istemiş ve savunma bakımından buna mutlak lüzum olduğu bildirilmiş.

Türkşeker Kırşehir Fabrikası büfesinin kiralama işi ihalesi 17 Kasım'da!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Kırşehir Şeker Fabrikası İşçi Barakaları Önünde bulunan Büfenin kiraya verilmesi işi Açık İhale usulü ile yapılacak. Kiralama ihalesi 17 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Mustafa Sarıgül: İstanbul’a spor fabrikaları kuracağım!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul'a spor fabrikaları kuracağını belirterek, "Sporcu fabrikaları kuracağım, 6-14 yaş arası evlatları buraya alacağım.” dedi...

Türkiye Şeker Fabrikaları, ÖİB ile 15 gayrimenkulünü sattı!

Türkiye Şeker Fabrikaları, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile 15 gayrimenkulünü satış yöntemi ve pazarlık usulü ile sattı. Gayrimenkuller İstanbul Kadıköy, Konya, Kırklareli, Kırşehir ve Nevşehir'de yer alıyordu.

Hayat Holding Rusya'da 10 bin kişilik şehir kuracak!

Rusya'da kozmopolit ahşap malzeme MDF ve kağıt fabrikaları ile yatırımlarını sürdüren Hayat Holding, Tataristan'a 650 milyon dolarlık yatırımla 10 bin kişilik bir şehir kuruyor....

osmangazideki fabrikalar şehir dışına mı taşınacak Haberi

osmangazideki fabrikalar şehir dışına mı taşınacak

Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan 40 metre genişliğindeki bulvar, şehrin yeni çekim merkezi oldu. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yunuseli ile Hamitler Mahalleleri’ni birbirine bağlayan 1,7 kilometre uzunluğundaki bulvar, Bursa’nın göç tarihini simgeleyen Göç ve Yurt heykelleri ile taçlandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, iki anıt eserin açılışında gerçekleştirdiği açıklamada, Yunuseli bölgesinin gelişmesinde büyük bir başarı sağladıklarını belirterek, çevredeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasının bölgenin gelişmesi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın asfaltı, alt yapısı ve kaldırımıyla örnek bir cadde olduğunu belirten Dündar, “2009 yılından bu yana bu bölgenin gelişmesi konusunda ciddi bir başarı yakaladık. Burada 150 bin nüfusa ulaşan bir bölge ortaya çıktı. Bu bölge parkları, pazar alanları ve...