29 / 03 / 2024

Osmaniye Ebruli Park Sitesi değişiklik

Osmaniye Ebruli Park Sitesi değişiklik

Osmaniye’nin kadirli ilçesinde bir müteahhit Fetö/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz da gerçekleştirilen hain darbe girişimine tepki olarak, Ebruli Park evleri olan sitenin ismini “15 Temmuz Demokrasi Evleri” olarak değiştirdi.

Osmaniye’nin Disneyland’ı Masal Park açıldı!

100 milyon TL yatırımla şehrin merkezine yapılan Osmaniye'nin Disneyland'ı olarak bilinen Masal Park'ın açılışı 14 Ocak Pazar günü çok sayıda yetkilinin katıldığı bir törenle yapıldı... 

Osmaniye Ebruli Park Sitesi'nin adı değişti!

Osmaniye’nin kadirli ilçesinde bir müteahhit Fetö/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz da gerçekleştirilen hain darbe girişimine tepki olarak, Ebruli Park evleri olan sitenin ismini “15 Temmuz Demokrasi Evleri” olarak değiştirdi.

Osmaniye'deki Masal Park'ın temeli atıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Masal Park’ın temelini attı, bazı tesislerin de açılışını yaptı. Bahçeli, kendi isteğiyle yaptırılan Analar Bacılar Konaklama Evi’ni de gezdi

Osmaniye Masal Parkı'nın temeli atıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de yaptırılacak olan Masal Parkı’nın temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Osmaniye Masal Park'ın temeli 14 Mayıs'ta atılacak!

Osmaniye'nin vizyon projelerinden olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat başlıyor. Temeli 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da atılacak olan park 35 dönümlük bir arazide yapılacak.

Osmaniye Masal Park Projesi'nin detayları anlatıldı!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, yapımına bu ay içerisinde başlanacak olan Osmaniye Masal Park Projesi'nin detayları hakkına belediye meclis üyelerine bilgi verdi.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Çift Geyik Karaca markası 2.şubesini Osmaniye'de açtı!

Osmaniye'nin tanınmış sevilen başarılı iş adamlarından Ayhan Karayiğit, daha önce Park 328 Alışveriş Merkezinde açtığı "Çift Geyik Karaca" markasının ikinci şubesini Atatürk Caddesi (eski Teknosa Marketin yerinde) açarak Osmaniye halkının hizmetine sundu.

Osmaniye'de Mutlu Şehir Masal Parkı'nın örneği yapılıyor!

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı'nın prototipinin ( örneğinin ) yapımına başlandı. Osmaniye'nin gelişimine etkili olacağı belirtildi.

Çinli işadamlarından Osmaniye'ye yatırım!

Çinli işadamları Osmaniye'ye yatırım yapacak. Yatırım için harekete geçen bir grup Çinli işadamı, 10 bin kişiye istihdam sağlayacak endüstri parkı kurmak için Düziçi ilçesinde inceleme yaptı

Çinli iş adamları, Osmaniye'de endüstri parkı kuracak!

Bir grup Çinli iş adamı, 10 bin kişiye istihdam sağlayacak endüstri parkı kurmak için Düziçi ilçesinde inceleme yaptı. Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı’nın daveti üzerine ilçeye gelen iş adamı Song Zi Bin başkanlığındaki heyet, temaslarda bulundu.

Park 328 üçüncü yaşına giriyor!

Osmaniye'nin ilk AVM'si olan ve büyük ilgi gören Park328 Ekim ayı içinde 3. Yaşına giriyor. Park 328 Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Mustafa Yalçın, konuyla ilgili soruları yanıtladı...

Osmaniye Ebruli Park Sitesi değişiklik Haberi

Osmaniye Ebruli Park Sitesi değişiklik

Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisine sızmış bir grup hain tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine bir tepki de Kadirli ilçesinden bir iş adamından geldi. Müteahhit Fahrettin Durmuşoğlu yeni proje olan Ebruli Park Evleri olan site inşaatının ismini 15 Temmuz Demokrasi evleri olarak değiştirdi. Site inşaatın girişine de bu değişimi bildirir bir pankart asan Müteahhit Fahrettin Durmuşoğlu, “O kara günde demokrasisine sahip çıkmak adını tankın önüne yatan namlunun ucuna geçen asil Türk milletimizi anmak ve bu kara günü unutmamak adına sitemizin ismini değiştirmeye karar verdik. Bu hain girişimde şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ayrıca Osmaniye Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu yanına en kıymetlisini oğlunu alarak meclis bombalanırken Osmaniyemizi temsilen mecliste canı pahasına bekledi. Milletvekilimize de Cumhurbaşkanımıza da Başbakanımıza da teşekkür ediyorum Allah...