24 / 04 / 2024

Osmaniye Masal Park temel atma töreni

Osmaniye Masal Park temel atma töreni

Osmaniye'nin vizyon projelerinden olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat başlıyor. Temeli 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da atılacak olan park 35 dönümlük bir arazide yapılacak.

Osmaniye’nin Disneyland’ı Masal Park açıldı!

100 milyon TL yatırımla şehrin merkezine yapılan Osmaniye'nin Disneyland'ı olarak bilinen Masal Park'ın açılışı 14 Ocak Pazar günü çok sayıda yetkilinin katıldığı bir törenle yapıldı... 

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı 2 gün sonra açılacak!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı, Pazar günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılacağı törenle açılacak.

Osmaniye Ebruli Park Sitesi'nin adı değişti!

Osmaniye’nin kadirli ilçesinde bir müteahhit Fetö/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz da gerçekleştirilen hain darbe girişimine tepki olarak, Ebruli Park evleri olan sitenin ismini “15 Temmuz Demokrasi Evleri” olarak değiştirdi.

Afyonkarahisar Masal Dünyası Parkı'nda sona gelindi!

Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan Masal Dünyası Parkı'nda sona gelindi. Proje, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim projeleri arasındaydı.

Eskişehir Masal Şatosu yarın açılıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sazova Kültür Sanat ve Bilim Parkı’nda yer alan ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu, bakım ve onarım çalışmalarının ardından tekrar açılıyor.

Antalya Kepez Tek Sarnıç Kent Parkı'na 2.6 milyon TL yatırım!

KEPEZ Belediyesi, Kepezpark Varsak Kompleksi'nde hizmet veren ve büyük ilgi gören masal parkın ikincisini ilçenin batısına inşa ediyor.

Osmaniye'deki Masal Park'ın temeli atıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Masal Park’ın temelini attı, bazı tesislerin de açılışını yaptı. Bahçeli, kendi isteğiyle yaptırılan Analar Bacılar Konaklama Evi’ni de gezdi

Kepez Park Varsak Kompleksi'ndeki sinema yarın açılıyor!

Antalya'nın ilkleri olan tam olimpik yüzme havuzu ve Masal Parkı'nın olduğu Kepezpark Varsak Kompleksi'ne yapıldı. 4 salondan oluşan tesis, Varsak bölgesinin sosyal etkinlik ihtiyacına da cevap verecek.

Osmaniye Masal Parkı'nın temeli atıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de yaptırılacak olan Masal Parkı’nın temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.

Keten Proje Osmaniye Sarayları tanıtıldı!

Saray konforu ve ihtişamını Osmaniye'ye taşıyan Keten Proje, Osmaniye Sarayları'nı, Park 328 AVM'de açtığı büyük stantla kent halkının beğenisine sundu. Konsept proje, kentin yaşam stiline yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Osmaniye Masal Park'ın temeli 14 Mayıs'ta atılacak!

Osmaniye'nin vizyon projelerinden olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat başlıyor. Temeli 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da atılacak olan park 35 dönümlük bir arazide yapılacak.

Osmaniye Masal Park Projesi'nin detayları anlatıldı!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, yapımına bu ay içerisinde başlanacak olan Osmaniye Masal Park Projesi'nin detayları hakkına belediye meclis üyelerine bilgi verdi.

Osmaniye Masal Park temel atma töreni Haberi

Osmaniye Masal Park temel atma töreni

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Osmaniye Masal Park'ta inşaat yapım çalışmalarına başlanıyor. Masal Parkın temeli 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli'nin katılmaları ile törenle atılacak. Eski fidanlık arazisi üzerinde yaklaşık 35 dönümlük bir arazide yapılacak olan Osmaniye Masal Parkın tanıtım merkezini daha önce Osmaniye'de katıldığı bir programda hemşehrimiz Devlet Bahçeli açmış ve projeyi çok beğendiğini ifade etmişti. Temel atma töreni ile birlikte tamamlanan bazı yatırımların da açılışlarının yapılacağını ifade eden Başkan Kadir Kara, bu tarihi güne tanıklık etmek üzer tüm hemşehrilerini 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Toplu Açılış ve Masal Park Temel Atma Törenine davet etti. Başkan Kara, "Hemşehrisi olmaktan her daim...