26 / 04 / 2024

Osmaniye Yaveriye başvuruları

Osmaniye Yaveriye başvuruları

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki 1 daire açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu ne zaman?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları!

TOKİ'nin Osmaniye Yeşilyurt Toplu Konut uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları 2016!

Osmaniye Yaveriye TOKİ satışları başladı. 30 Haziran'a kadar başvuruların kabul edileceği projede fiyatlar 123 bin 570 liradan başlangıç gösteriyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün başladı!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkardı. Başvuruların bugün başladığı ve 30 Haziran'a kadar kabul edileceği proje 180 ay vade ile konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yaveriye projesindeki 3 adet konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları 13 Haziran'da başlıyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Evleri başvuruları!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt Evleri başvuruları bugün başladı. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede toplam 7 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Osmaniye Yaveriye başvuruları Haberi

Osmaniye Yaveriye başvuruları

TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 şeklinde 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçmeolanağı ile 20 Haziran 2018 - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında Açık Satışa sunuluyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Osmaniye Yaveriye projesinde taksit ödemeleri 821,70 TL'den başlıyor. Fiyatlar ise  164 bin 340,01 ile 173 bin 006,08 TL arasında değişiyor. 


TOKİ Osmaniye Yaveriye sözleşme işlemleri:

Satış Yapılacak Banka Şubesi: T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler

Temerküz Şube: T. Halk Bankası AŞ. Osmaniye Şb.